“Yılda 30 Milyon Kişinin İşinin Düştüğü Bir Kurum Olarak 177 Yıldır Hizmet Veriyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yılda 30 Milyon Kişinin İşinin Düştüğü Bir Kurum Olarak 177 Yıldır Hizmet Veriyoruz”
Türkiye’nin köklü ve en önemli kuruluşlarından biri Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü sebebiyle Aksaray Tapu Müdürü İsa Alıcı, "177 yıl önce, kurumumuzun temelleri atıldığında, bir hayal ve bir amaçla yola çıkıldı” dedi. 

 Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünde, Tapu Müdürü Alıcı, bir kutlama açıklamasında bulundu. Tarihimizin önemli bir kilometre taşının yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Alıcı, kurumun elde ettiği başarıların gelecekteki vizyonun da bir temel taşı olduğuna dikkat çekti.

“177 Yıl Önce, Bir Hayal ve Bir Amaçla Yola Çıkıldı”

Alıcı, “177 yıl önce, kurumumuzun temelleri atıldığında, bir hayal ve bir amaçla yola çıkıldı. O günden bugüne, kurumumuzun yolculuğu sadece başarılarla dolu olmadı; aynı zamanda zorluklarla da dolu oldu. Ancak her engelin üstesinden gelmek için gösterilen kararlılık ve azim, bizleri bugünkü noktaya getirdi. Bu zorlu yolculukta bizlere eşlik eden, katkı sağlayan herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bugün, köklerimizden aldığımız güçle geleceğe doğru bakıyoruz. Gelecek için bir vizyonla hareket etmek, sadece kurumumuzun değil, aynı zamanda toplumun ve dünyanın geleceği için de bir sorumluluktur. Bu nedenle, sadece bugünü değil, aynı zamanda yarını da düşünerek, sürdürebilirlik, yenilikçilik ve toplumsal sorumluluk ilkelerine bağlı kalarak yolculuğumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Büyük Başarı ve Daha Anlamlı Hizmetlere Ulaşacağımıza olan İnancımız Tamdır”

Merkez ve taşra teşkilatında 23 bölge müdürlüğü, 973 tapu müdürlüğü ve 81 kadastro müdürlüğü olduğunu ifade eden Tapu Müdürü Alıcı, “Ülkemizin  tüm il ve ilçelerinde yılda 20 milyon civarında işlem hacmi, yaklaşık 30 milyon kişinin doğrudan ya da dolaylı işinin düştüğü bir devlet kurumu olarak 177 yıldır hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Kurumumuzun 177. yıl dönümünü kutlarken, bu başarıyı mümkün kılan herkesi yürekten tebrik ediyoruz. Çalışanlarımızın desteği ve vatandaşlarımızın bize duyduğu inanç, bizlere her zaman ilham vermiştir. Birlikte, daha nice yıllara, daha büyük başarılara ve daha anlamlı hizmetlere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır" açıklamasında bulundu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keten Tohumunun Kek Üretimindeki Potansiyeli AraştırılıyorÖnceki Haber

Keten Tohumunun Kek Üretimindeki Potansi...

Kulaklı Orman Baykuşu, Aksaray’da Görüldü Sonraki Haber

Kulaklı Orman Baykuşu, Aksaray’da Görüld...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar