sabancı

"Yeni Dönemde Aksaray Belediyesi’nin En Yakın Çalışma Arkadaşları, Basın Emekçileri Olacaktır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Yeni Dönemde Aksaray Belediyesi’nin En Yakın Çalışma Arkadaşları, Basın Emekçileri Olacaktır"
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, "Yeni dönemde Aksaray Belediyesi’nin en yakın çalışma arkadaşları da şüphesiz, siz basın emekçileri olacaktır" dedi.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Gazetecilerin günün her saatinde durmadan, yorulmadan, zor şartlar altında çalıştığını ifade eden Karacaer, seçimler sonrasında kazanmalarıyla birlikte en yakın çalışma arkadaşlarının basın emekçileri olacağını söyledi.

 

"Gazetecilik Mesleği, Sorumluluk Gerektiren Önemli Bir Kamu Görevidir"

Belediye Başkan Adayı Karacaer, "Gazetecilik mesleği; günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında dahi toplumun bilgiye erişmesini sağlarken diğer taraftan da vatandaşlarımızın talep, beklenti ve şikâyetlerini yansıtan, sorumluluk gerektiren önemli bir kamu görevidir. Basın emekçilerimiz; milli şuurunun güçlenmesi ve demokrasimizin sağlamlığı ile ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi açısından hayati bir role sahip olduğu gibi şehrimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için de büyük sorumluluklar taşımaktadır. Bu sorumluluk şuuruyla hareket eden tüm gazetecilerimizin ülkemizin ve şehrimizin birlik, beraberlik ve kalkınmasına büyük katkısı olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Yeni Dönemde Aksaray Belediyesi’nin En Yakın Çalışma Arkadaşları Şüphesiz Siz Basın Emekçileri Olacaktır"

Gazetecilerin, kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi için büyük emekle çalıştığını ifade eden Karacaer, "Kamuoyunu doğru ve hızlı bilgilendirmek, haber ve gerçekleri aktarmak için gece gündüz çalışan basın emekçilerimize özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyor ve hepsinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. İnşallah Aksaray değişimi destekleyecek ve İYİ belediyeciliği şehrin yönetiminde hâkim kılacaktır. Yeni dönemde Aksaray Belediyesi’nin en yakın çalışma arkadaşları da şüphesiz siz basın emekçileri olacaktır" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoldan Çıkan Otomobil, Metrelerce Uçtu!Önceki Haber

Yoldan Çıkan Otomobil, Metrelerce Uçtu!

Pancar Yüklü Tır, Tuz Yüklü Tıra ÇarptıSonraki Haber

Pancar Yüklü Tır, Tuz Yüklü Tıra Çarptı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar