sabancı

Yavuz Ağıralioğlu’nun Partisinin Adı Belli Oldu! 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yavuz Ağıralioğlu’nun Partisinin Adı Belli Oldu! 
28 Ekim'de partisinin ismini ve tüzüğünü açıklayacak olan Yavuz Ağıralioğlu'nun kurduğu yeni partinin isminin A Parti olacağı öğrenildi.

 Partisinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na sunacak olan Yavuz Ağıralioğlu’nun Ankara'da partilileri ile birlikte görkemli bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, uzun uğraşlar sonucu Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni kuracağı partisinin isminin A Parti olacağı öğrenildi.

Partinin Adı “A Parti”

Partiye bu ismin verilmesinin nedeni merak edilirken; Ağıralioğlu’nun, “Ülkede son 25 yılda yaşanılan göz önünde bulundurulursa adaletin haraç mezat satıldığı ülkemizde elimizde sadece adaletin A’sı kaldı. Ayrıca biz çıktığımız bu yolda hiç kimsenin B planı olmayacağız. Türkiye'nin A planı olarak siyasi hayatımıza devam edeceğiz” dediği öğrenilirken, daha geniş açıklamayı Ankara’da düzenleyeceği basın toplantısında yapması bekleniyor.

A Parti’de Aksaray Ağırlığı

Ankara’da görkemli bir basın açıklamasıyla partisinin ismi ve tüzüğünü açıklayacak olan A Parti için, Aksaray yoğunlukta 81 ilden birçok insanın da Ankara’ya akın ettiği öğrenildi. Ağıralioğlu’nun kurduğu partide Aksaray’dan 4 isim partinin kurucular kurulu üyesi olurken, Ağıralioğlu’nun Aksaray’a ayrı bir özen gösterdiği de öne çıkıyor. A Parti’nin kurucular kurulu üyesi listesinde bulunan Aksaraylılar ise Ayhan Erel, Mehmet Akıncı, Aysun Öcal ve Nurettin Kalkan oldu.

“Yavuz Ağıralioğlu’nun Gönlünde Aksaray’ın Yeri Başka”

A Parti Aksaray İl Başkanı olarak genel merkez tarafından ismi açıklanan Aksaray'ın sevilen iş insanı ve siyasetçisi Ali Karakuş, “Yavuz Ağıralioğlu'nun gönlünde Aksaray'ın yeri bir başka. Aksaray'ı genel başkanımız çok seviyor ve önemsiyor. Dolayısıyla partimiz içerisinde 4 tane kurucular kurulu üyesinin Aksaraylı olması bizi de ayrıca mutlu ediyor. Parti binamızın açılışında genel başkanımızı Aksaraylı hemşehrilerimizde buluşturmayı planlıyoruz” açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray İstiklal Mahallesi Toki Hak Sahipleri Yardım Bekliyor: “149 Bin Liraya Sözleşme Yaptık, Şu An 2,5 Milyon Lira”Önceki Haber

Aksaray İstiklal Mahallesi Toki Hak Sahi...

Kira Sözleşmeleri İçin E-Devlet Hizmetinde Son Aşamaya GelindiSonraki Haber

Kira Sözleşmeleri İçin E-Devlet Hizmetin...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar