Yaşadıkları Zorluklardan İlham Alarak Kitap Yazdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaşadıkları Zorluklardan İlham Alarak Kitap Yazdı
Yazar Esin Tarakçıoğlu, İlk Kitabı "Hayattan Esintiler"i Tanıttı

1971 yılında Ankara'da doğan Yazar Esin Tarakçıoğlu'nun, gençliğinden günümüze kendi hayatı içerisinde yaşadığı zorluklar, sıkıntılar, inişler ve çıkışların nasıl üstesinden gelebildiğini anlattığı kitabı "Hayattan Esintiler"in ilk baskısı çıktı.

 

"Çok Sevdiğim Okulumu Genç Yaşta Evlendiğim İçin Tamamlayamamıştım"

Kitabını anlatan Yazar Esin Tarakçıoğlu, "Çocukluğumdan bu yana bir yazma merakım vardı ve kendi çapımda şiirler, birçok makaleler yazmaya çalışıyordum. O çok sevdiğim okulumu genç yaşta evlendiğim için tamamlayamamıştım ama azmettim okullarımı sonradan bitirdim. Çocuklarım oldu ve hayata atıldım" dedi.

 

"Bu Kitabın İçinde Hepimizin Hayatındaki Mücadelenin Hikayesi Var"

Hayatının çok inişli ve çıkışlı olduğunu söyleyen Tarakçıoğlu, "Bu kitabın içinde hepimizin hayatındaki inişler çıkışlar, acı hatıralar, aldatmalar ve bunlarla mücadelenin bir hikayesi var" ifadelerini kullandı.

 

"Tüm Toplumun Sesi Olmak İçin Bu Kitabı Çıkarttım"

Bir kamu kuruluşunda uzun yıllar çalıştığını ve oradaki deneyimlerini de kitapta paylaştığını söyleyen Tarakçıoğlu, "Oradaki güzel anılarımızın yanı sıra acılarımız, deneyimlerimiz var. Kendi hayatımın kesitlerini toparlayarak bir kitap yazmak istedim. Bu kitabın içerisinde sadece benim hayatım yok hepimizin hayatı var. Bebeklikten yaşlılığa kadar neler yaşıyorsak ben anlatmaya çalıştım. Yapmak istediğim hepimizin sesi olabilmek. Hepimizin hayatındaki acı tatlı hatıraları, zorluklarla nasıl sabredildiğini, nasıl tevekkülle hayat mücadelesi verildiğini anlatmak istedim. Bu kitapta her kelimede her satırda okuyucular kendisinden bir şeyler bulacak. Ben tüm toplumun sesi olmak için bu kitabı çıkarttım. Sizlerin de okumasını aydınlanmasını istedim" açıklamasında bulundu.

 

"Bulunduğunuz Konumunuzla Asla Yetinmeyin"

Coğrafyamızda birçok insanın dayatmalara, mobbinglere ve haksızlıklara uğradığını söyleyen yazar Esin Tarakçıoğlu, "Buna boyun eğmeyin ve Allah'ın size sunduğu yeteneklerinizi ve zekanızı kullanın. Bulunduğunuz konumunuzla asla yetinmeyin ve sürekli okuyun. Göreceksiniz ki Yüce Allah sizin bu çabalarınızı görecek ve mükafatlandıracaktır" dedi.

Kitabı okuyanların hayata bakış açısını değiştirebileceğini ifade eden Tarakçıoğlu, "Kitabı okuyanlar, kendisini kimsenin yönetemeyeceğini anlayacak, mutlu olmayı öğrenecek" ifadelerine yer verdi.

 

Kitap Gelirini Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin Kullanacak

Kitabı için yakında bir de imza günü ve tanıtım yapacağını söyleyen Esin Tarakçıoğlu, kitaptan elde ettiği geliri engelli bireyler başta olmak üzere yardıma ihtiyaç duyan tüm çocuklar için kullanacağını belirtti. Hayattan Esintiler kitabını internet üzerinden, kitapçılardan ve bizzat Yazar Esin Tarakçıoğlu'ndan da temin edebilirsiniz. Haber: Sedef Nazlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi İçin Son Düzlüğe GirildiÖnceki Haber

Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projes...

Şiddetli Rüzgar ve Yağmur, Şehri Etkisi Altına AldıSonraki Haber

Şiddetli Rüzgar ve Yağmur, Şehri Etkisi...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar