sabancı

Yarım Asırlık Tecrübeyi Aksaray'a Aktaracak Ciğerci Şahin, Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarım Asırlık Tecrübeyi Aksaray'a Aktaracak Ciğerci Şahin, Açıldı
Yarım asırlık tecrübeyi Aksaraylılarla buluşturmayı hedefleyen Ciğerci Şahin, görkemli bir açılış töreni ile Aksaraylılara hizmet vermeye başladı.

Kalite ve lezzet odaklı bir çalışma prensibine sahip olan Ciğerci Şahin, görkemli bir açılış töreni gerçekleştirerek hizmete girdi. İşletme sahibi Şahin Körküp, yarım asırlık deneyimi vatandaşlarla buluşturmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını ifade ederek, şehirdeki istihdama da katkı sağladıklarını söyledi.

 

"12 Meze Çeşidimizle Müşterilerimize Lezzet Şöleni Yaşatıyoruz"

Müşteri memnuniyetinin en önemli amaçları olduğunu kaydeden Körküp, "Bu işe 1966 yılında 6 yaşındayken Mersin’de başladım. Ekmeklerimizi Mersin’den getiriyoruz. Ciğerimizin özelliği koyun ciğeri olması. Burada tüm ürünlerimizin taze olması marka değerimizin en önemli özelliğini temsil ediyor. 12 meze çeşidimiz ile müşterilerimize lezzet şöleni yaşatıyoruz. İşletmemizde 35 kişiye istihdam sağlıyoruz. Aksaray’da yeni hizmete sunduğumuz gıda işletmemize sağ olsun Aksaraylı vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösteriyor. Gıda sektöründe en önemli olan temizlik konusu işletmemizin en çok önem verdiği faktörlerden biri oluyor. Bu durum da müşteri memnuniyetinde artı puan olarak geri dönüyor. Ciğer dışında vatandaşlarımızın damak lezzetlerine hitap eden farklı çeşitlerimizi de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz" dedi.

 

"Bu İşletme İnşallah Farklı Sunumları ile Lezzetiyle Aksaray’da Marka Olacaktır"

Aksaray'da güzel bir işletmenin açılışında bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ciğerci Şahin işletmesine bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Özkök açılışta yaptığı konuşmada, “Yeni bir işletmenin Aksaray’a farkındalıklı bir proje ile kazandırılması mutluluk veriyor. İşletme sahiplerini tebrik ederek Ciğerci Şahin adı altında güzel bir konsept ve istihdam oranı ile bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimize kazandırılan bu işletme inşallah farklı sunumları ile lezzetiyle Aksaray’da marka olacaktır. Ciğerci Şahin ailesini tebrik ediyor ve Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kaliteyi ortaya çıkarın bu tür hizmet işletmelerinin artmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

"İlk Etapta 35 Kişilik Bir İstihdam Sağlayan Firmamız İstihdama Devam Edeceğini Belirtti"

Ciğerci Şahin'in istihdam açısından örnek işletmelerden biri olduğunu söyleyen İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ise "Ciğerci Şahin işletmesinin açılışında işveren ve işçi kardeşlerimiz ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. İlk etapta 35 kişilik bir istihdam sağlayan firmamız süreç içerisinde de istihdama devam edeceğini belirtti. Biz hem işveren hem de işçi kardeşlerimizin yanındayız. Böylesine güzide bir işletmeyi açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 50 yıllık bir tecrübeyi Aksaray’da aktaracaklar. İşletme ziyaretimizde alanında başarılı, mesleki deneyimi yüksek olan vatandaşlarımızın da burada olması memnuniyet veriyor. Ciğerci Şahin’in Aksaray’a hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. Ciğerci Şahin işletmesinin açılış törenine Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılbaşı Öncesi Hindi Fiyatları Yükseldi! Hindi Pişirmek İsteyen Bakın Ne Kadar ÖdeyecekÖnceki Haber

Yılbaşı Öncesi Hindi Fiyatları Yükseldi!...

Aksaray'ın Gençleri, Avrupa Şampiyonası'ndan Madalya İle DöndüSonraki Haber

Aksaray'ın Gençleri, Avrupa Şampiyonası'...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar