sabancı

Yaldır: "30 Milletvekilimizle Bu İhanetin Karşısında Dimdik Duracağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaldır: "30 Milletvekilimizle Bu İhanetin Karşısında Dimdik Duracağız"
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerine tepki göstererek, “Cesedimiz çiğnenmeden o caninin Meclis’te konuşmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

 İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, terör örgütüyle ilgili tartışmalara sert tepki göstererek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Şayet terörist başının tecritti kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin “ çağrısını eleştirdi. 

“Cesedimiz Çiğnenmeden O Caninin Meclis’te Konuşmasına Müsaade Etmeyeceğiz” 

Saadet Partisi’nin grup önerisi üzerine söz alan Yaldır, Gazi Meclis'te, Türk milletinin geleceğiyle kumar oynandığını ve bölücü terör örgütüne yönelik kabul edilemez girişimlerde bulunulduğunu, terörle mücadelenin asla taviz verilmeyecek bir konu olduğunu vurgulayarak, "Bebek katilini Meclis'te konuşturmayı önerenlerle, Edirne'deki başka bir terörist başını ziyaret edip aldığı icazetle Diyarbakır’da boy gösterenlere geçit vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Yaldır, İYİ Parti olarak bu tür girişimlerin karşısında kararlı bir şekilde duracaklarını belirtti ve "Tıpkı Kürşad’ın 40 çerisi gibi, 30 milletvekili ile bu ihanete karşı dimdik duracağız. Tek başımıza kalsak dahi cesedimiz çiğnenmeden o caninin Meclis'te konuşmasına müsaade etmeyeceğiz!" dedi.

“Bu Kabul Edilemez Bir İhanet”

Cumhur İttifakı’nın geçtiğimiz güne kadar terörün belini kırdığını söylediğine atıf yapan Yaldır, “Bugün terörist başıyla müzakereyi ve onun Meclis'ten seslenmesini öneriyorlar. Bu, kabul edilemez bir ihanet! Türk milletinin oylarıyla buraya gelen siz değerli milletvekillerine sesleniyorum; bu ihanete ortak olmayın. Sessiz kalırsak, çocuklarımızın ve torunlarımızın yüzüne bakamayız. Gelin, bu kirli oyuna birlikte 'dur' diyelim” açıklamasında bulundu. Milletvekili Yaldır’ın açıklaması Meclis’te büyük ses getirirken, akabinde Meclis’te tartışmalar ve gerginlikler yaşandı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YEŞİLOVA YOLUNDA CAN PAZARI! Önceki Haber

YEŞİLOVA YOLUNDA CAN PAZARI! 

İlaç Fiyatlarına Kallavi Zam Geldi!Sonraki Haber

İlaç Fiyatlarına Kallavi Zam Geldi!

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar