sabancı

Vali Kumbuzoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri 2023" Yarışmasında Tercihini Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri 2023" Yarışmasında Tercihini Yaptı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katılım göstererek, "Kategorideki fotoğrafların hepsi çok güzel ve etkileyici. Filistin, deprem ve çevre kategorilerindeki fotoğraflar özellikle ilgimi çekti" dedi.

Vali Kumbuzoğlu, Anadolu Ajansı'nın Haber, Çevre ve Yaşam, Spor ile bu yıla özel eklenen Deprem: Umut, Gazze: Kanıt kategorilerindeki fotoğrafları inceledi. Anadolu Ajansı muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafların çok önemli olduğunu ifade eden Vali Kumbuzoğlu, beğendiği fotoğraftan yana oyunu kullandı.

 

Vali Kumbuzoğlu Tercihlerini Açıkladı

Vali Kumbuzoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki asrın felaketi olarak da nitelendirilen depremdeki umut hikayelerine odaklanan "Deprem: Umut" kategorisinde Aydın Arik imzalı "Ha Gayret" adlı fotoğrafı, "Gazze: Kanıt" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Kardeşe Son Dokunuş" adlı fotoğrafı, "Haber" kategorisinde Murat Kula'nın "Filistine Destek", "Çevre-Yaşam" kategorisinde Osman Can Gürdoğan'ın "Zamanın Donduğu An", "Spor" kategorisinde ise Fatemeh Bahrami imzalı "Engel Tanımayan" fotoğraflardan yana oy kullandı. AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasında her yıl olduğu gibi yine birbirinden harika fotoğrafların bulunduğunu ifade eden Vali Kumbuzoğlu, seçim yapmakta ciddi zorluk yaşadıklarını söyledi.

 

"AA'nın Her Yıl Yaptığı Bu Seçkilere Duyarlı Kalmamak İmkânsız"

AA Genel Müdürü Serdar Karagöz başta olmak üzere tüm çalışma ekibini kutlayan Kumbuzoğlu, "Kategorideki fotoğrafların hepsi çok güzel ve etkileyici. Filistin, deprem ve çevre kategorilerindeki fotoğraflar özellikle ilgimi çekti. Seçkideki fotoğraflar normal fotoğrafların ötesinde anlamlı ve derin izleri olan kareler. AA'nın her yıl yaptığı bu seçkilere duyarlı kalmamak imkânsız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
12 Şehidimiz Ulu Cami'de Yâd EdildiÖnceki Haber

12 Şehidimiz Ulu Cami'de Yâd Edildi

Yoldan Çıkan Araç Can AldıSonraki Haber

Yoldan Çıkan Araç Can Aldı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar