"Türkiye Yüzyılı'nın Gençleri Aksaray'da Yetişecek"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Türkiye Yüzyılı'nın Gençleri Aksaray'da Yetişecek"
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve beraberindeki AK Parti heyeti, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ziyarette bulunarak, Aksaray'a yapılması planlanan spor projeleri hakkında bilgi aldı.

68 Aksaray Belediyespor'un stadyumu ve vaat edilen spor tesisleri için Vali Hamza Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve beraberlerindeki Belediye Başkanı Evren Dinçer Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ziyarette bulundu. 

Seçim öncesi programa alınarak sporcular ve sporseverlere müjdelenen AK Yatırımlar için Başkan Bak'ı ziyaret eden AK Partili heyet, Aksaray'da yapılacak olan stadyum, spor salonları ve gençlik merkezlerinin yapım işleri için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, şehrin takımları ve başarıları hakkında bilgi verdi. 

Bakan Bak ise Aksaray'a yapılacak olan stadyum, alt yapı tesisleri, spor salonları ve ilçelere yapılacak olan spor alanları ile ilgili projeleri anlattı.

 

"Spor Tesislerinin Tanıtımlarını Yerinde Gördük" 

AK Parti İl Başkanı Aktürk, Aksaray'ın isteklerini yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, "Birlikten kuvvet doğar diyerek bugün valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımızla birlikte sayın bakanımızı ziyaret ettik. Öncelikle şampiyonluğu ile göğsümüzü kabartan 68 Aksaray Belediyespor futbol takımımızın stadyum ihtiyacını istişare ettiğimiz toplantımızda aynı zamanda Süper Lige yükselen hentbol takımımızın spor salonu ihtiyacını istişare ettik. Sporda başarıdan başarıya koşan şehrimizin sportif faaliyetlerde alt yapıda da gelişmesi için projelerimizi güçlendirdik. Sayın bakanımız nezdinde bakanlığımızın şehrimizde hayata geçireceği alt yapı tesisleri ve ilçelerimize yapılacak spor tesislerinin de tanıtımlarını yerinde gördük" dedi.

 

"Türkiye Yüzyılı'nın Gençleri Aksaray'da Yetişecek" 

Tüm çalışma ve projelerin Aksaray'a hayırlı olmasını dileyen Aktürk, "İnanıyoruz ki Türkiye Yüzyılı'nın gençleri Aksaray'da yetişecek, gelişecek be ülkemizin başarısında söz sahibi olacak. Güçlü yarınlar sloganıyla yapılacak olan tüm projelerimiz tekrar şehrimize hayırlı olsun. Bizleri makamında ağırlayan ve şehrimizin projelerine önem gösteren sayın bakanımıza ve bakanlık personelimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF'den Dağılgan Stadı'nın Zeminine Tam NotÖnceki Haber

TFF'den Dağılgan Stadı'nın Zeminine Tam...

Başkanlar Koçaş Ve Öngün OSBÜK Toplantısı'na KatıldıSonraki Haber

Başkanlar Koçaş Ve Öngün OSBÜK Toplantıs...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar