sabancı

“Türkiye Cumhuriyeti, Sarsılmaz Azmi Sayesinde Aydınlık Yarınlara Yürümeye Devam Edecek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Türkiye Cumhuriyeti, Sarsılmaz Azmi Sayesinde Aydınlık Yarınlara Yürümeye Devam Edecek”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık ruhu ve milletimizin sarsılmaz azmi sayesinde, aydınlık yarınlara yürümeye devam edecektir” dedi.

 Başkan Aktürk, Türkiye için büyük bir dönüm noktası anlamını taşıyan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel yazılı açıklamada bulundu. Türkiye’nin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andıklarını ifade eden Aktürk, Türkiye’nin güçlenmesi için kararlılıkla mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı. 

“Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Mücadelemiz Devam Edecek”

Bağımsızlık mücadelesi sonucunda Cumhuriyetin büyük fedakarlıklarla kurulduğunu hatırlatan İl Başkanı Hamza Aktürk, “Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri iyi tahlil etmemiz, bizi tek millet, tek devlet, tek vatan yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirilmiştir. Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye, milli teknoloji hamlesinden, yerli üretime her alanda devrim niteliğinde adımlar atılmış ülkemiz, söz sahibi olmuştur. Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, daha güçlü bir Türkiye için mücadelemiz devam edecektir” dedi.

“Tek Hedefimiz Muasır Medeniyetler Seviyesinin Üzerine Çıkmış Tam Bağımsız Türkiye’yi Yaşatmak”

Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman dimdik ayakta durduğunu belirten Aktürk, “Bir yandan bölgesinde istikrarını kararlılıkla koruyan, bir yandan da milletimizin birlik ve beraberliğini bölmek ve parçalamak isteyenlerle mücadelesine devam eden bir ülke konumundayız. Tarihimizin en büyük ihaneti 15 Temmuz hain kalkışmasının elebaşının ölümü ve ardından yaşanan görüntüler ile savunma sanayimizin gözbebeği TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı, Cumhuriyetimizi yok etmek isteyen kirli ellerin boş durmayacağını bizlere bir kez daha gösterdi. Hainlere inat daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. Hainler ve onları kumanda eden kirli eller asla ve asla başarılı olamayacaklar. Milletin bağrından kopup gelmiş bir siyasi hareketin temsilcileri olarak, bu karanlık güçlere karşı mücadelemiz etle tırnak gibi milletimizle birlikte yılmadan ve korkmadan devam edecektir. Tek hedefimiz muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkmış tam bağımsız bir Türkiye’yi yaşatmak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha yürekten kutluyorum” açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Usulsüz Avcılık Yapan Şahıslar Cezasız KalmadıÖnceki Haber

Usulsüz Avcılık Yapan Şahıslar Cezasız K...

“Bayramımızı Hep Birlikte Kutlayalım!”Sonraki Haber

“Bayramımızı Hep Birlikte Kutlayalım!”

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar