sabancı

TÜRKAV Aksaray’da Bayrak Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKAV Aksaray’da Bayrak Değişimi
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aksaray Şubesi’nde bayrak değişimi yaşandı. TÜRKAV Genel Merkezi Onayı ile TÜRKAV Aksaray Şube Başkanlığı görevini yürüten Oğuz Aktaş başkanlık bayrağını İzzet Karatay’a devretti.

TÜRKAV Aksaray Şubesi yeni Başkanı İzzet Karatay; “ Asaletini binlerce yıllık tarihinden, gücünü şehitlerinden, fikrini Başbuğundan alan, Sadakati yalnız Allah’a, milletine ve devletine olan kutlu davanın yiğitleri ülküdaşlarım. Dava kutluysa uğrunda çekilen çile de kutsaldır dedik, Ay yıldıza söz vererek daha çocuk yaşta bu davaya gönül verdik” dedi.

Devir Teslim törenine konuşan TÜRKAV Başkan Karatay; “Taşını yastık, toprağını yatak edindiğimiz karış toprağı Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatanı emperyalistlere, hainlere, bölücülere, iş birlikçilerine teslim etmedik etmeyeceğiz, başaracağız diye yeminler ederek söz verdik. Yıllarca milletimizi uyarmaya, uyandırmaya çalıştık ancak milletimiz gerçekleri 15 Temmuz musibeti ile görebildi. Ve bugünlere geldik. Şimdi, önümüzde 2023 gerçeği var. 15 Temmuzun rövanşını almak isteyen bütün hainler aynı safta toplanmış bekliyor. Bu anlamda 2023; hak ile batılın, küfür ile imanın savaşı olacaktır. Bu noktada dün, bu gün, yarın ve hatta kıyamete kadar Bizim tarafımız da duruşumuz da nettir, bellidir. İşte böyle kritik bir süreçte bana layık görülen Vakıf Başkanlığı görevi için hepinize teşekkür ederim. Yükümün ne kadar ağır, sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Ama kutlu davamız ve teşkilatımız bana güç veriyor. Allah hepinizden razı olsun. Birliğimiz, dirliğimiz daim; vatanımız, milletimiz ve devletimiz kaim olsun” dedi.

Konuşmanın ardından önceki dönem TÜRKAV Şube Başkanı Oğuz Aktaş’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür Plaketi takdim edildi. Devir Teslim törenine, MHP il Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhsin Arslan, MHP Teşkilatı Mensupları, Sendika başkanları ve TÜRKAV üyeleri katıldı. Haber: Celil Acar

 


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Kavlak  “Kendilerine İşçi Değil, Köle Arıyorlar.”Önceki Haber

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Kavlak  “Kendile...

MEDAŞ Müşterilerini BilgilendiriyorSonraki Haber

MEDAŞ Müşterilerini Bilgilendiriyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar