Türemiş: İyi'ler Mutlaka Bir Gün Kazanır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türemiş: İyi'ler Mutlaka Bir Gün Kazanır
İYİ Parti'den aday adaylığını ilan eden Özhan Türemiş, CHP ve İYİ Parti'nin uyguladığı fermuar sistemiyle vekil listesinde yer alamadı. Bu konuda bir açıklama yapan Türemiş, milletvekili adaylarına başarılar diledi.

 Jeoloji Mühendisi Özhan Türemiş, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Meclis'e girmek için aday adaylığını ilan etti. Ancak açıklanan vekil listelerinde Türemiş yer almadı. Vekil listesinde yer almayan Türemiş, "Güzel günler güneşli günler yakındır. Kurucu İl Başkanı, 5 yıl Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı, 2019 yerel seçimlerde Millet İttifakı Aksaray Belediye Başkanı adayı olmaktan gurur duyduğum İYİ Parti'de birbirinden kıymetli 17 milletvekili aday adayı arkadaşımızla yaşadığımız milletvekili aday adayları süreci netleşmiştir. Çok zor zamanlardan geçerek partimizi her geçen gün ülkemizde ve Aksaray'ımızda bir adım daha büyüten tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanarak, vekil adaylarına başarı dileğinde bulundu. 

35 Gün Boyunca Birlikte Çalışacağımızın Bilinmesini İsterim

Türemiş, "Millet İttifakı olarak gireceğimiz 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde Millet İttifakı'mızın Aksaray'daki milletvekili aday adaylarımız, değerli dava arkadaşım Turan Yaldır'a, Ali Abbas Ertürk'e, Naciye Akkuş Türk'e ve Gürsel Keskin'e başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi bugün de Millet İttifakı'mızın Aksaray milletvekili aday adaylarının yanında omuz omuza 35 günlük seçim süreci boyunca birlikte çalışacağımızın bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

İYİ'ler Mutlaka Bir Gün Kazanır

Aksaray halkının tercihinin Millet İttifakı adaylarından yana olacağını vurgulayan Türemiş, "İnanıyorum ki Aksaray'ın kadirşinas halkı 14 Mayıs'ta tercihini Millet İttifakı'mızın adaylarından yana kullanarak Gazi Meclis'imize Aksaray'ı en iyi şekilde temsil edecek milletvekillerimizi gönderecektir. İYİ Parti'den milletvekilliği aday adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen il teşkilatımıza, değerli dava arkadaşlarıma, aile fertlerime ve tüm dostlarıma, Aksaray'ın kıymetli basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum. İYİ'ler mutlaka bir gün kazanır" açıklamasında bulundu. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Dünyanın Önemli Bir Turizm Destinasyonu Olabilme Kapasitesine SahipÖnceki Haber

Şanlıurfa Dünyanın Önemli Bir Turizm Des...

Şubat Ayında İşsizlik ArttıSonraki Haber

Şubat Ayında İşsizlik Arttı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar