sabancı

Teknopark Altyapısı Hızla Tamamlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknopark Altyapısı Hızla Tamamlanıyor
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a ziyarette bulunarak, Teknoloji Geliştirme Bölgesinin (Aksaray Teknopark) resmi işlemlerinin yürütülmesi için kurulan konteyner sitedeki düzenleme çalışmalarını inceledi.

Bir süre önce başlayan çalışmalar kapsamında alana ulaşım sağlayan yollar açılırken zemin dolgusu yapılarak, beton yükselti imalatları tamamlandı. Son olarak ekipler, konteynerleri beton bloklar üzerine konuşlandırdı. Böylece toplam 16 konteynerden oluşan site önemli ölçüde şekillendi. Kısa süre içerisinde bölgede çevre düzenlemeleri, elektrik, su, internet ve konteynerlerin giydirilmesi gibi diğer altyapı çalışmalarının yapılması bekleniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Teknoparkın hızla ilerlediğini ifade ederek, Rektör Arıbaş’a ve ekibine gayretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

"Konteyner Site Tamamlandı Sayılır"

ASÜ Rektörü, Aksaray Teknoparkı şehir için yeni bir ufuk olarak gördüklerini, sanayi ve üniversite birlikteliğinin kısa zaman içinde çok daha verimli hale geleceğini belirterek, "Bu noktada gerek siyaset kurumu gerek yerel idareler gerekse üniversitemiz ahenk içinde çalışıyor. Bu da işlerden alınan verimi arttırıyor. İnşallah bina yapımını en kısa sürede tamamlayacağız. Bina yapımını beklerken zaman kaybetmemek ve resmi işlemlere başlayabilmek için kurduğumuz konteyner site tamamlandı sayılır. Firmalardan ön başvurular da alınıyor. Kısa zamanda çok hızlı şekilde ilerledik. Samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. İnceleme gezisine ASÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da katılım göstererek, çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadem İl Temsilcisi Rektör Arıbaş’ı Ziyaret EttiÖnceki Haber

Kadem İl Temsilcisi Rektör Arıbaş’ı Ziya...

Aksaray GGK Sponsorluğunda Sürç-i Lisan's İzleyici Karşısına ÇıkıyorSonraki Haber

Aksaray GGK Sponsorluğunda Sürç-i Lisan'...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar