sabancı

"Şu Belediye Başkanı Ön Planda, Bu Belediye Başkanı Yeniden Aday Gösterilecek Gibi Haberler Gerçeği Yansıtmıyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Şu Belediye Başkanı Ön Planda, Bu Belediye Başkanı Yeniden Aday Gösterilecek Gibi Haberler Gerçeği Yansıtmıyor"
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesi nefesler tutuldu. AK Parti Genel Merkezinde il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belirlenme sürecinde son çalışmalar yapıldığı öğrenilirken, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk'ten önemli bir açıklama geldi.

AK Parti, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklarına devam ediyor. AK Parti Genel Merkezinde belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile ilgili detaylı çalışmalar devam ederken, ilk olarak il belediye başkan adaylarının açıklanacağı öğrenildi.

 

"Şu Belediye Başkanı Ön Planda, Bu Belediye Başkanı Genel Merkez Tarafından Aday Gösterilecek Gibi Haberler Gerçeği Yansıtmıyor"

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, gazetemize yaptığı özel açıklamada, son günlerde Aksaray'da Ortaköy ilçesi başta olmak üzere birçok ilçe belediye başkan adayının isminin belli olduğuna yönelik sosyal medya paylaşımlarının ve internet haber sitelerinde yayınlanan haberlerin asılsız olduğunu belirterek, "Şu belediye başkanı ön plandadır, bu belediye başkanı AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden belediye başkanı aday olarak gösterilecek gibi haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi.

 

"Kısa Bir Süre İçerisinde AK Parti Önce İl Belediye Başkan Adaylarını, Sonra İlçe ve Beldeleri Açıklayacaktır"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Cumhur İttifakı ile ortak girilecek olan iller konusundaki çalışmalarda sona gelindiğine yönelik açıklamasını hatırlatan Aktürk, "31 Mart yerel seçimlerinin en iddialı partisi olan AK Parti'deki aday belirleme sürecini hepimiz çok yakından takip ediyoruz. Geçen süre zarfı içerisinde Genel Merkezimizde belirlenmiş il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kısa bir tarih içerisinde AK Parti önce il belediye başkan adaylarını, ardından ilçeleri ve beldeleri de açıklayacaktır" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATB'den 20 Milyonluk Bütçeyle 500 Milyon Liralık YatırımÖnceki Haber

ATB'den 20 Milyonluk Bütçeyle 500 Milyon...

Menajer Yakup Ateş Açıkladı! Aksarayspor'da Transfer SürpriziSonraki Haber

Menajer Yakup Ateş Açıkladı! Aksarayspor...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar