"Son Terörist Etkisiz Hale Getirilinceye Kadar Durmayacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Son Terörist Etkisiz Hale Getirilinceye Kadar Durmayacağız"
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde bölücü terör örgütü PKK’nın menfur saldırısı sonucu şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde bölücü terör örgütü PKK’nın menfur saldırısı sonucu şehit olan askerler için taziye mesajı yayımlayarak, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız" dedi.

 

"Son Terörist Etkisiz Hale Getirilinceye Kadar Durmayacağız"

Şehit düşen askerlerimize rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileğinde bulunan İl Başkanı Aktürk, "Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki vatan uğruna, ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna şehit düşen kahraman evlatlarımızın kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız. Sınırlarımız içerisinde ve dışarısında teröristlerle ve onları destekleyen iç ve dış mihraklarla mücadeleye devam eden kahraman güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

 

"Türk Silahlı Kuvvetleri Yapılan Her Saldırıya En Ağır Bedeli Ödetecek Güçtedir"

Türkiye Cumhuriyet’inin her türlü saldırıya misliyle karşı verecek güçte olduğunu vurgulayan Başkan Aktürk, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri yapılan her saldırıya en ağır bedeli ödetecek güçtedir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. TSK milli çıkarlarımızı ve insani değerleri korumak için insanlık düşmanlarıyla mücadele etmektedir. Türkiye, bu saldırının cevabını misliyle vermiş durumda, vermeye devam ediyor. Vatanımızın bütünlüğü için gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarımızı saygı ve minnetle anıyorum" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit Üsteğmen Gökhan Delen'i Aksaray'lılar Gözyaşları İle KarşıladıÖnceki Haber

Şehit Üsteğmen Gökhan Delen'i Aksaray'lı...

Şap Hastalığı Görüldü! Hayvan Pazarı İkinci Bir Emre Kadar KapatıldıSonraki Haber

Şap Hastalığı Görüldü! Hayvan Pazarı İki...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar