SEÇİM ÖNCESİ CHP, TAM KADRO SAHAYA İNDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEÇİM ÖNCESİ CHP, TAM KADRO SAHAYA İNDİ
CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Türkiye'nin birçok sorunu olduğunu ancak bu sorunların halkın desteğiyle kısa süre içerisinde çözüleceğinin teminatını verdi.

CHP İl Örgütleri, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin çalışmalarına devam ediyor. Şehrin her noktasında esnaflarla buluştuklarını ve vatandaşları dinlediklerini ifade eden Keleş, esnafın 14 Mayıs'ı beklediğini, 15 Mayıs sabahı tüm milletin yıllardır özlemini çektikleri adil, demokratik ve kaynakları halk için kullanılan bir ülkeye uyanacağını söyledi.

TÜM MİLLETİMİZ 14 MAYIS'I BEKLİYOR

Gündoğdu Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ettiklerini  belirten Keleş, en çok dillendirilen sorunun ekonomik kriz olduğunu ifade ederek, "Ülkenin en büyük sorunlarından biri olan ekonomik kriz esnafın belini bükmüş durumda. Esnafımız artan dükkân kiraları ve maliyet giderlerinden yakınıyor. Neredeyse her gün gelen zamlardan ve vatandaşların alım gücünün düşmesinden dolayı yaşanan kriz sürüyor. Esnafımız başta olmak üzere tüm milletimiz büyük bir sabırsızlık içerisinde 14 Mayıs’ı bekliyor" ifadelerini kullandı. 

KRİZ GİDEREK DERİNLEŞİYOR VE UMUDUMUZ TÜKENİYOR

CHP heyetine yaşadıkları sıkıntıları anlatan ve ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün daha da zorlanan esnaf, "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Maliyetler her gün hatta bazı ürünlerde gün içinde iki kez bile değişiyor. Biz de artık fiyatları takip edemez olduk. Maliyetleri çıkarmak için zam yapmak zorunda kalıyoruz. Bu da vatandaşlarımızı etkiliyor. Kriz giderek derinleşiyor ve umudumuz tükeniyor” dedi.

İKTİDARA GELMEMİZE ÇOK AZ KALDI UMUTLARINIZI KAYBETMEYİN

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş ise esnaflardan umutlarını yitirmemelerini isteyerek, şunları söyledi:

“İktidara gelmemize çok az kaldı. Umutlarınızı kaybetmeyin. İktidarımızda herkes emeğinin karşılığını alacak. Tüm yüzlerin güleceği güzel günler çok yakın. El birliği içinde yepyeni bir Türkiye inşa edeceğiz.”

CHP İl Örgütünün esnaf gezisine Merkez İlçe Başkanı Ayfer Zengin ve parti yöneticileriyle birlikte, Milletvekili Aday Adayları Ali Abbas Ertürk, Berrin Özan ve Serkan Akdemirci de katıldı. Haber Bülteni 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TURAN YALDIR, İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUÖnceki Haber

TURAN YALDIR, İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ...

İYİ PARTİ VEKİL A. ADAYI TURAN YALDIR: AKSARAY İÇİN TEKRAR YOLA KOYULUYORUM Sonraki Haber

İYİ PARTİ VEKİL A. ADAYI TURAN YALDIR: A...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar