sabancı

Sarıyahşi Başkanı Ünsal İçin Yolsuzluk İddiası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Sarıyahşililer Dertli: Başkan Ünsal İlçeye Değil Kendine Çalıştı" başlıklı haberimizin ardından, Sarıyahşili vatandaşlar tarafından haber merkezimize Selçuk Ekinci adlı vatandaş tarafından sosyal medyada yayınlanan videolar gönderildi. Videolarda Ekinci, Başkan Ünsal hakkında birçok yolsuzluk iddiasında bulundu. 

29 Aralık 2023 tarihinde Anadolu Ekspres Gazetesinde yayınlanan "Sarıyahşililer Dertli: Başkan Ünsal İlçeye Değil Kendine Çalıştı" başlıklı haberimiz, büyük yankı buldu. Ulusal basında, vatandaşı dövmesi nedeniyle epeyce konuşulan AK Partili Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal hakkında yeni iddialar gündeme geldi. 

Yayınladığımız haberin ardından Sarıyahşili vatandaşlar, haber merkezimize Selçuk Ekinci adlı vatandaşın çekmiş olduğu fotoğraf ve videoları gönderdi. Selçuk Ekinci, Belediye Başkanı Fatih Ünsal hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Vatandaştan Şok Eden Yolsuzluk İddiası

Sarıyahşi ilçesinde yaşayan Selçuk Ekinci adlı vatandaş, Belediye Başkanı Fatih Ünsal'ın makam aracını takip ettiğini belirttiği videoda, Başkan Ünsal'ın makam aracını kız kardeşinin hizmetine verdiğini iddia etti.

Ekinci, sosyal medyada yayınladığı başka bir videoda ise, Belediye Başkanı Fatih Ünsal'ın, Sarıyahşi ilçesindeki stadyumdan sökülen tribün demirlerini, Bekdik köyünde bulunan kendi arazisini kapatmak için kullandığını öne sürdü. 

"Hırsızlığa Ve Haksızlığa Göz Yuman Dilsiz Şeytandır"

Sarıyahşi stadyumundaki demirlerin kamu malı olduğunu ifade eden Ekinci, Başkan Ünsal'a ait olduğu iddia edilen araziye gelerek çektiği videoda, Ünsal'ın kamu malını aldığını ve stadın demirlerini çit olarak kullandığını öne sürerek, "AK Partili belediye başkanı bir hırsızdır, kamuyu zarara uğratmaktadır. Ben bir vatandaş olarak bu hırsızlığa asla göz yummayacağım. Hırsızlığa ve haksızlığa göz yuman dilsiz şeytandır." sözlerini kullandı.

"Her Gün Farklı Bir Video ile Yolsuzluklarını Paylaşmaya Devam Edeceğim"

Video sahibi Ekinci, AK Partili Başkan Ünsal'ın birçok yolsuzluğunun bulunduğunu ve bu yolsuzlukları da gün yüzüne çıkartacağını iddia ederek, "Her gün farklı bir video ile onun yolsuzluklarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğim" dedi. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Aksarayspor İkinci Yarıya Sıkı HazırlanıyorÖnceki Haber

Aksarayspor İkinci Yarıya Sıkı Hazırlanı...

Zehir Taciri Jandarmanın Başarılı Operasyonla Yakayı Ele VerdiSonraki Haber

Zehir Taciri Jandarmanın Başarılı Operas...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar