sabancı

Saratlı Belediyesinin Mahalle Sayısı 6'ya Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saratlı Belediyesinin Mahalle Sayısı 6'ya Çıktı
Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker, yapılan çalışmalar sonucunda Saratlı Belediyesinin mahalle sayısının 6'ya çıktığını açıklayarak, "Bu süreçte bize destek olan Pınarbaşı Mahallemizin kıymetli sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Saratlı Belediyesinin mahalle sayısı 6'ya yükseldi. Saratlı Belediyesinin başarılı Belediye Başkanı Zeki Türker, yapılan yoğun görüşmeler sonrasında mahalle sayısının arttığını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

"Pınarbaşı Köyü Artık Saratlı Belediyemizin Mahallesi Oldu"

Saratlı kasabasının yeni mahallesinin isminin Pınarbaşı olduğunu ifade eden Başkan Türker, "Önceden Pınarbaşı köyüydü. Yeni mahallemizin toplamda 270 nüfusu var. Yapılan görüşmeler sonunda artık Pınarbaşı köyü, Saratlı Belediyemizin bir mahallesi oldu. 31 Mart yerel seçim sürecinde de Pınarbaşı mahallesi sakinleri oy kullanacak" ifadelerini kullandı.

 

"Sorunlar İçin Kolları Sıvadık"

Pınarbaşı'nın mahalle statüsüne girmesinin ardından sorunları çözmek için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Türker, "Pınarbaşı Mahallemizin imar sorunu ve 30 bin liraya yakın otlak ödemesi sorunu vardı. Haliyle köy muhtarımız o zamanlar ödeyememişti. En hızlı şekilde çözüyoruz" dedi.

 

"Su Sorununu Halletmek İçin Güneş Paneli Kurup Suyu Halkımıza Ücretsiz Vereceğiz"

Mahallenin imar sorununu da hızla çözmek için çalışmaya başladıklarını söyleyen Türker, "İçme suyu sorunu başta olmak üzere tüm sorunları çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Pınarbaşı Mahallemizin eski bir kuyusu vardı. Kuyunun sağlıklı bir su veremediğini biliyorduk. Bu sürede su sorununu halletmek için bir güneş paneli kurup suyu halkımıza ücretsiz bir şekilde vereceğiz. Saratlı Belediyemizin nüfusu 2000'in altına düştükten sonra sağ olsunlar Pınarbaşı Mahallesi sakinleri bizleri kırmadı. Mahallemiz olmayı kabul ettiler. Buradan başta muhtarımız olmak üzere tüm Pınarbaşı Mahallesi sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Pınarbaşı Mahallemiz mevcut Saratlı belediyemizin altıncı mahallesi olmuştur. Çok mutluyuz, destek olan herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fiyat Listesi Uygulaması Vatandaşı da İşletmeyi de Mutlu EttiÖnceki Haber

Fiyat Listesi Uygulaması Vatandaşı da İş...

Üsküdar'la Seyircisi Önünde Mücadele EdecekSonraki Haber

Üsküdar'la Seyircisi Önünde Mücadele Ede...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar