sabancı

Rektör Arıbaş: “Tüm Yenilikleri Yakından Takip Ediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Arıbaş: “Tüm Yenilikleri Yakından Takip Ediyoruz”
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş'a birçok sektörden ziyaretler gelmeye devam ediyor. Rektör Arıbaş, kampüs için çok daha fazla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ile Aksaray Görme Engelliler Engelsiz Bakış Kulübü Başkanı Muammer Acar, Azerbaycan Cumhuriyeti Kırsal Ekonomi Bakanlığı Hayvancılık Bilimsel Araştırma Enstitüsü Müdürü Hacıyev Mahir Hamzaoğlu, Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Aksaray İl Sorumlusu Ayşenur Kayış ve beraberindeki heyet Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

 

"Engellerin Ortadan Kalktığı Bir Üniversite Olma Yolunda Görevlerimizi Yerine Getirmeye Çalışıyoruz"

Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ile Aksaray Görme Engelliler Engelsiz Bakış Kulübü Başkanı Muammer Acar'ın ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Arıbaş, "Son olarak, 2023 yılında dokuz turuncu, beş yeşil ve dokuz mavi olmak üzere 23 bayrak ödülü aldık ve 56 üniversite içinde Türkiye ikincisi olduk. Biz engellerin ortadan kalktığı bir üniversite olma yolunda samimiyetle gayret ediyor ve görevlerimizi titizlikle yerine getirmeye çalışıyoruz. Farklı kurumlarla iş birliği içinde daha çok çalışacağız" dedi.

 

"Üzerimize Düşen Sorumlulukları Yerine Getiriyoruz"

Azerbaycan Cumhuriyeti Kırsal Ekonomi Bakanlığı Hayvancılık Bilimsel Araştırma Enstitüsü Müdürü Hacıyev Mahir Hamzaoğlu'nun ziyaretine ilişkin olarak Arıbaş, "Fakültemiz ve Embriyo Transferi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz aracılığıyla hayvancılık faaliyetlerinin niteliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun da ulusal ve uluslararası iş birlikleriyle olabileceğini biliyoruz. Biz, üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiriyor, alana dair kendimizi geliştiriyor ve tüm yenilikleri yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Aksaray İl Sorumlusu Ayşenur Kayış ve beraberindeki heyetin ziyareti sonrasında ise Arıbaş, "Ülkemizin geleceğine dair atılacak her müspet adımın destekçisiyiz" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selçuklu Cami ve Külliyesi İçin Sona YaklaşılıyorÖnceki Haber

Selçuklu Cami ve Külliyesi İçin Sona Yak...

Kucağındaki Bebeğiyle Balkona Çıkan Kadın, Hayatının Kabusunu Yaşadı!Sonraki Haber

Kucağındaki Bebeğiyle Balkona Çıkan Kadı...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar