Olmazsa Olmazımız, Belediye Başkan Adaylarımız CHP Logosu İle Seçime Girecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Olmazsa Olmazımız, Belediye Başkan Adaylarımız CHP Logosu İle Seçime Girecek
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine doğru CHP Aksaray İl örgütü birçok belde ve iki ilçenin belediye başkan adayını netleştirdi. CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, "Belediye başkan adayımızı ocak ayının ortalarında Aksaray kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, yerel seçimlere ilişkin aday belirleme sürecinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

 

"Milli Savunma Bakanı Gazi Meclis'e Gelerek Milletvekillerimizi Bilgilendirmelidir"

Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu ana kadar Güzelyurt ve Sarıyahşi ilçeleri başta olmak üzere Taşpınar, Yeşiltepe, Saratlı, Eşmekaya ve Bağlıkaya belediye başkan adaylarının netleştiğini söyleyen Başkan Özdemir, "Terör örgütünün hain saldırısı sonucu Kuzey Irak'ta şehit olan 12 askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Terör kimden nereden gelirse gelsin asla kabul edilemeyecek bir insanlık suçudur. 24 saat içerisinde 12 askerimizin şehit olmasının ardından Genel Başkanımız Özgür Özel, 3 grup başkanvekilimizin imzasıyla terör saldırıları ile ilgili açıklamada bulundular. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP grubu olarak kendi bilgilerini hazırladıklarını dile getirdiğini belirtti. 12 şehit verilmesinin yanında halen bölgede bulunan Mehmetçiklerin güvenliğinin tam olarak sağlanmadığına ilişkin sağlıklı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılmaması milletimizin acısını ve üzüntüsünü daha da artırmaktadır. Bu nedenle bu geceden tez yok, Türkiye Büyük Millet Meclisi hiç zaman kaybetmeden derhal bir kapalı oturum yapmalı ve Milli Savunma Bakanı Gazi Meclis'e gelerek milletvekillerimizi bilgilendirmelidir" açıklamasında bulundu.

 

"Belediye Başkan Adaylarının CHP Kimliği ve Logosu Altında Seçime Girmesi Olmazsa Olmazımız"

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin teröre karşı bakış açısı ve dik duruşunu, geçtiğimiz gün içerisinde Meclis'te Grup Başkanvekillerimiz açıkça dile getirmiştir" ifadelerine yer veren Bilal Özdemir, "İl örgütümüzün kırmızı çizgisi, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi il belediye başkan adaylarının Cumhuriyet Halk Partisi kimliği ve logosu altında seçime girmesi bizim olmazsa olmazımız" dedi.

 

"İl Örgütümüzle Yoğun Bir Seçim Süreci Çalışması Yürütmekteyiz"

Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi başkanları ile CHP il binasında bir ön görüşme yaptıklarını belirten Özdemir, "Bu görüşme bir görüş alışverişiydi. İlk görüşmemizde seçim sürecindeki yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Değerli il başkanlarımızın görüşlerini aldık. İl örgütümüzle yoğun bir seçim süreci çalışması yürütmekteyiz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aksaray belediye başkan aday adaylığı için önemli isimler ile görüşmelerimiz sürmekte" ifadelerini kullandı.

 

"Belediye Başkan Aday Adayının CHP İçinden Olması Gibi Bir Şartımız Yok"

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aksaray belediye başkan aday adayı illaki Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinden birisinin olması gibi bir şartımız yok" diyen Başkan Özdemir, "Aksaray halkının sevdiği, alanında başarılı, Atatürkçü, Cumhuriyetin değerlerine bağlı ve her kesimin sevdiği isimler bizim için önemli kriterler. Ama kırmızı çizgimiz; belediye başkan adayımızın Cumhuriyet Halk Partisi logosu ile birlikte seçime girmesi" açıklamasında bulundu.

 

"Belediye Başkan Adayımızı Ocak Ayının Ortalarında Aksaray Kamuoyuyla Paylaşacağız"

"Yeni yılın ilk ayının ortalarında il belediye başkan adayımız netleşecektir" diyen Özdemir, "CHP ile örgütümüzle tüm unsurları ile titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Ay sonuna ilçe ve beldelerimizin tamamının belediye başkan adayları parti meclisimizden olur. Karar aldıktan sonra netleşecektir. İl belediye başkan adayımızı da Ocak ayının ortalarında Aksaray kamuoyuyla paylaşacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde ülkemiz ve Aksaray'ımızda Cumhuriyet Halk Partisi'nin oylarını yükselterek çok büyük başarılara imza atacağız" dedi. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksarayspor’da Ayrılıklar BaşladıÖnceki Haber

Aksarayspor’da Ayrılıklar Başladı

Haber Alınamayan Yaşlı Adamdan Acı Haber GeldiSonraki Haber

Haber Alınamayan Yaşlı Adamdan Acı Haber...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar