Olmayınca Olmuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Olmayınca Olmuyor
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16. Hafta maçında Dağılgan Stadyumu'nda temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Denizlispor'u konuk etti.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor 0-1 Denizlispor

 

Kaçan Onlarca Gol Pozisyounu ve Rakibin 10 Kişi Kalmasına Rağmen Ligin En Güçsüz Ekibi Denizlispor’a 3 Puanı Hediye Ederek Gönderdik. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16. Hafta maçında Dağılgan Stadyumu'nda temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Denizlispor'u konuk etti. Üst üste gelen galibiyetler sonrasında temsilcimiz, maçı 10 kişi tamamlayan rakibine 1-0 yenildi. 

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, son iki maçında galibiyet elde ederek moral ve motivasyonu yükseltirken, Denizlispor maçında mağlubiyet yaşadı. Dağılgan Stadyumu'nda Denizlispor'u konuk eden siyah beyazlı ekip maça; Emre Satılmış, Hakan Özkan, Atamer Bilgin, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Ercan Yazıcı, Fatih Somuncu, Recep Türköz, Doğan Ateş, Yasin Abdioğlu, Ali Kuçik 11'i ile başladı.

 

İlk Yarıda Gelen Gol Rakibe 3 Puanı Verdi 

Taraftarın desteğiyle maçta üstünlük sağlamaya çalışan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, dakika 27'de Denizlispor'a serbest vuruş kazandırdı ve rakip takım oyuncusu Bekir Böke uzak mesafeden topu ağlara gönderdi. Denizlispor gelen golle 1-0 öne geçerken ilk yarıda sonuç değişmedi ve rakip takım soyunma odasına üstünlükle döndü. 

İkinci yarıda beraberliği yakalamak için baskılı bir oyun anlayışı izleyen temsilcimiz aradığını bulamadı. Dakika 70'i gösterirken Efe Niyazi Kurtulmuş harika bir pas vererek topu Yasin Abdioğlu ile buluşturdu. Rakip kaleciyi geçen Abdioğlu, vuruşunu tamamlayamadan kalecinin müdahalesiyle ceza sahası dışında yerde kaldı.

 

Rakip Takım 10 Kişi Kalsa da Skora Etki Etmedi 

Kaleci Abdülkadir Sünger'in bu müdahalesi sonrasında kırmızı kart görmesiyle rakip takım 10 kişiye düştü. Oyuncu eksikliğini fırsat olarak değerlendirmek isteyen siyah beyazlı ekip, net gol pozisyonları yakalasa da skora çeviremedi. 

Maçın son dakikalarında Denizlispor, 3 puanı muhafaza edebilmek için oyunu soğuturken, skorda bir değişiklik olmadı ve maç 0-1'lik skorla Denizlispor lehine sonuçlandı. Temsilcimiz, 16. hafta maçında gelen mağlubiyetle 16 puanda kalarak 15. sıraya geriledi. 

Aksaray Belediyespor, ligin 17. Haftasında 10 Aralık Pazar günü 14.00'te Sarıyer Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Aksaray'ın En Heyecanlı Seçim Çalışmasını İYİ Parti YürütüyorÖnceki Haber

Aksaray'ın En Heyecanlı Seçim Çalışmasın...

Aşırı Hız Yapan Sürücü, Üniversite Öğrencisini Canından Etti!Sonraki Haber

Aşırı Hız Yapan Sürücü, Üniversite Öğren...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar