Öğrenciler Uygulamalı Olarak Trafik Kurallarını Öğrenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler Uygulamalı Olarak Trafik Kurallarını Öğrenecek
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan, öğrencilerin trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenmesi için Trafik Eğitim Sınıfı törenle açıldı.

Çocukların trafik bilincinin artırılması, trafik ve trafik kuralları eğitiminin uygulamalı olarak verilmesi için Ortaköy ilçesi Ozancık köyü ilkokulunda trafik eğitim sınıfı hazırlandı. Sınıfın açılış töreninde konuşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, çocuklarda trafik bilincinin oluşturulması, trafikte kural ve kaidelerin en iyi şekilde öğretilmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Öğrenciler, hazırlanan sınıfta Jandarma personeli tarafından trafik konusunda uygulamalı eğitim alacak.

 

"Trafik Kurallarını Küçük Yaşlarda Öğrenmenin Ehemmiyeti ve Önemi Vardır"

Kuralların önemli olduğunu, trafik kurallarının ise çok daha önem arz ettiğini vurgulayan Vali Kumbuzoğlu, "Can söz konusu olduğu için trafik kurallarını öğrenmek ve öğretmek çok önemli. Bu konuda Jandarmamızı okul müdürü ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Trafik kurallarını küçük yaşlarda öğrenmenin ehemmiyeti ve önemi vardır. Bu yaşta trafikte hassasiyeti kavrarsak büyüyünce veya ilerde araç sahibi olunca sorumluluk sahibi bir birey olarak trafikte nasıl hareket edilmesi gerekiyorsa onu yaparız" dedi.

Trafikte kuralları anlatan pankartları taşıyan çocuklar ve davetliler ile birlikte Uygulamalı Trafik Eğitim Sınıfı’nın açılışını gerçekleştiren Vali Kumbuzoğlu, geçmişte öğrencilere verilen trafik eğitimlerini izledi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin trafik kurallarını iyi öğrenmelerini istediğini belirterek, başarılar diledi. Uygulamalı Trafik Eğitim Sınıfı açılışına İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe birim amirleri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta Ekipleri Marketleri Didik Didik İncelediÖnceki Haber

Zabıta Ekipleri Marketleri Didik Didik İ...

Aksaraylı Vatandaşlar 2023'ün Bittiğine Şükrediyor: Umutlar 2024'e KaldıSonraki Haber

Aksaraylı Vatandaşlar 2023'ün Bittiğine...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar