O Belediye Başkanı 2024'te Aday Olmayacağını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O Belediye Başkanı 2024'te Aday Olmayacağını Açıkladı
Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç, 2024 yerel seçimlerinde sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağını açıklayarak, "AK Parti kimi aday gösterirse onun arkasında olacağım" dedi. 

"Ihlaralılar Mevcut Belediye Başkanından Kurtulmak İçin Gün Sayıyor!" başlıklı haberimizde, Ihlaralı vatandaşların Belediye Başkanı Ahmet Dinç hakkındaki iddialarına yer vermiştik. Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç, kendisi hakkındaki iddialara yanıt verdi. 

 "2024 Seçimlerinde Rahatsızlığımdan Dolayı Aday Olmayacağım"

 2024 yerel seçimleri yaklaşırken Ihlaralı vatandaşlar, Başkan Dinç dışındaki herhangi bir adayı istediklerini söylemişti. Başkan Dinç de bu konuda dikkat çeken bir açıklama yaparak, "Ben 2024 seçimlerimde rahatsızlığımdan dolayı aday olmayacağım. AK Parti kimi aday gösterirse onun arkasında olacağım" dedi.

 "Biz Sürekli Kahvelerde Olan, Herkesin Düğününe Cenazesine Katılan Birisiyiz" 

Kendisi hakkında çıkan haberle ilgili gazetemize açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Dinç, hiç kimseye tepeden bakmadıklarını ve kimseyi azarlamadıklarını ifade ederek, "Bu topraklarda doğduk, nasip olursa da bu topraklarda öleceğiz. Biz mesai saatlerimizin sonunda sürekli kahvelerde halkın içinde olan birisiyiz. Herkesin düğününe cenazesine katılan birisiyiz" ifadelerini kullandı.

 "Arıtma Tesisini ve Terfi Ünitelerini Revize Ediyoruz"

 Eski pazar yerinin göreve geldiği dönemde atıl bir durumda olduğunu belirten Dinç, "Eski pazar yeri dediğiniz ve 1 nolu gişede bulunan terfi merkezleri, biz seçimi kazandığımızda çalışmaz atıl bir durumdaydı. İlk yaptığımız icraatlardan birisi bu terfi merkezlerinin pompalarını değiştirip çalıştırmak ve atık suları arıtmaya göndermek oldu. Hatta 1 nolu gişenin elektrik kablolarını yer altından kestiler. Uzun uğraşlar sonu ikinci defa tamir edip pompalamayı yaptık. En son Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yaklaşık 3.500 TL hibe para temin ettik. İhalesini yaptık şu anda arıtma tesisini ve terfi ünitelerini revize ediyoruz" dedi. 

"Melendiz Çayı'nı Biz Değil Çiftlik İlçesi Kirletiyor" 

Atık suların Melendiz Çayı'na pompalandığı iddialarına da yanıt veren Başkan Dinç, "Melendiz çayını biz değil Çiftlik ilçesi kirletiyor. Çiftlik ilçesinin 12 pare köyü ve Ilısu köyünün atık suları Melendiz çayına karışıyor" açıklamasında bulundu. 

"Eski Belediye Binasının Tapusu Bile Yoktu Biz Çıkardık" 

Konukevine belediye taşındığı iddialarıyla ilgili olarak ise Dinç, "Konukevine yardım eden hayırseverle 2 kez görüşme gerçekleştirdik. Şahıs kendi adına bir okuma salonu oluşturulması şartıyla onay verdi. Biz de şahıs adına bir okuma salonu yaptık ve tabelasını astık. Bu da benim tek başıma aldığım bir karar değildir. Meclis oybirliğiyle aldık. 3 adet muhalefet üyesinin oyları da evet oldu. Eski belediye binasının tapusu bile yoktu biz çıkardık. Ama cins değişikliği yapılmadan herhangi bir tasarrufta bulunamadık. Kurumlar arasındaki tüm yazışmaları yaptık. Ve jeolojik etüt yaptırdıktan sonra cinsini turizm ve ticaret merkezi olarak değiştirip kasabamızda büyük bir eksiklik olarak görülen otele dönüştürüp kiraya vereceğiz" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Karaveli: Yeni Takım Kurmak Kolay DeğilÖnceki Haber

Karaveli: Yeni Takım Kurmak Kolay Değil

Aksaray'ın Sevilen Simalarından Emrah Gül Son Yolculuğuna UğurlandıSonraki Haber

Aksaray'ın Sevilen Simalarından Emrah Gü...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar