sabancı

Milletvekili Yaldır: Yeni Yönetim İle İyiler Daha Güçlü Gelecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Yaldır: Yeni Yönetim İle İyiler Daha Güçlü Gelecek
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Cumali Asal'a teşekkürlerini sunup, geçmiş olsun dileklerini iletirken, "Aksaray'ın sorunlarını gündeme taşıyacak güçlü bir il başkanı ve yönetimimizi oluşturacağız" dedi.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti İl Başkanlığından sağlık nedenleri ile istifa eden Cumali Asal'ın yerine gelecek il başkanıyla ilgili olarak önemli değerlendirmelerde bulundu. Vekil Yaldır, yerel seçimlerde çok başarılı olacaklarını söyleyerek, oluşturacakları Aksaray teşkilatının çok güçlü olacağının sinyalini verdi. 

 

"Ben Kendisine Devam Etmesi Konusunda Çok Israrcı Oldum"

İYİ Parti Milletvekili Yaldır, gazetemize yapmış olduğu açıklamada, sağlık nedenlerinden dolayı İl Başkanlığı görevinden ayrılan Cumali Asal ve yönetimine teşekkürlerini iletirken, "Çok zorlu bir süreç. Milletvekilliği ve iki tur Cumhurbaşkanlığı seçimini birlikte yaşadık. Sağlık her şeyden önemli. Ben kendisine devam etmesi konusunda çok ısrarcı oldum. Fakat kendim de şahit oldum. Bir an evvel dava arkadaşımızın sağlığına kavuşmasını diliyorum. Neticede Cumali Başkanımız ile iyi bir dost, iyi bir kardeş olduk. Bundan sonraki süreçlerde her zaman kendisinin yanında olacağımızı söylemek istiyorum. İyi bir dava arkadaşı olduğuna inanıyorum" açıklamasında bulundu. 

 

"Aksaray İYİ Parti Teşkilatımız Güçlenerek Yoluna Devam Edecek”

Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı ve yeni yönetimin şekillenmesi konusunda önemli bilgilendirmelerde bulunan Vekil Yaldır, "Aksaray halkı tarafından takdir görecek iyi bir başkan ve yönetimi ile daha da güçlü bir teşkilatın çalışmaları devam etmektedir. Bu süreç tamamen Genel Merkezimizle birlikte yürüteceğimiz bir süreç olacak. İYİ Parti Aksaray İl başkanlığına aday olacak gerek il yönetimimiz, üyelerimiz ve parti dışından il başkanı aday adaylarımız ile yapılacak görüşmelerin ardından, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Buğra Kavuncu, Aksaray İYİ Parti İl başkan adayları ile bir mülakat gerçekleştirecek. Tabii ki bu süreçte bizim de düşüncelerimiz, parti teşkilatımızın düşünceleri de alınacak" ifadelerini kullandı. 

 

"Aksaray'ın Sorunlarını Gündeme Taşıyacak Yönetimi Oluşturacağız"

Gönlünden geçen yeni il başkanı ve teşkilat hakkında da düşüncelerini söyleyen Milletvekili Yaldır, "Aksaraylı hemşehrilerimizin takdirini kazanmış, teşkilat bilinci olan, misyonu, vizyonu güçlü, tüm teşkilatımızla uyum içerisinde çalışacak ve Aksaray'ın sorunlarını gündeme taşıyacak güçlü bir il başkanı ve yönetimimizi oluşturacağız" açıklamasını yaptı.

 

"Yerel Seçimlerin En Güçlü Partisi Olarak Aksaray'da Çok Başarılı Olacağız"

Yerel seçime az bir zaman kaldığını, bu seçimlere güçlü bir il yönetimi ile hazırlanacaklarını vurgulayan Yaldır, "Görünen o ki yerel seçimlere İYİ Parti kendi unsurları ile katılım sağlayacak. Biz inanıyoruz ki yerel seçimlerin en güçlü partisi olarak ülkemiz genelinde ve Aksaray'da çok başarılı olacağız. İYİ Parti Aksaray'da her alanda güçlü yönetim anlayışı ve teşkilatları ile yerel seçimlerde başarılara imza atacak bir yönetim anlayışıyla yoluna devam edecektir" dedi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlaç Fiyatlarına Zam GeldiÖnceki Haber

İlaç Fiyatlarına Zam Geldi

Aksaray’da Deprem HissedildiSonraki Haber

Aksaray’da Deprem Hissedildi

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar