Milletvekili Yaldır: Gelin Aksaray’ın Sorunlarını Birlikte Çözelim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Yaldır: Gelin Aksaray’ın Sorunlarını Birlikte Çözelim
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray'ın yaşadığı sorunlar için çağrı yaparak, Aksaray'ın sorunlarını birlikte çözme çağrısında bulundu.

TBMM’de düzenlenen oturumda, İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray’ın geleceği için önemli çağrılarda bulundu. Yaldır, AK Parti ve MHP'li Aksaray milletvekillerine seslenerek, gelecek 100 yıla Aksaray’ın damga vurmasını hedefleyen projelerini hayata geçirmek için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Yaldır, konuşmasına öncelikle, TBMM’nin 28. dönemini Aksaray’ın kazanımlarıyla dolu dolu geçirmeyi hedeflediklerini ifade ederek başlarken, Aksaray’ın ihtiyaçlarına ve çözüm bekleyen sorunlara birlikte el atma önerisinde bulundu. Bu dönemde gerçekleştirilecek projelerle birlikte Aksaray'ın kalkınmasına da vesile olacaklarını vurguladı. 

Aksaray’ın Bölgenin Merkez Noktasında 

Konuşmasında, özellikle Aksaray – Ulukışla arasında 81. km’lik bir demiryolu hattı ile ilin Mersin Limanı’na bağlanmasını ve uluslararası bir sanayi şehri haline gelmesini hedefleyen Yaldır, böylece ilin yeni sanayi yatırımlarından ve turizm gelirlerinden faydalanmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

 Aksaray’ın bölgenin merkez noktasında yer aldığına dikkat çeken Milletvekili Yaldır, Aksaray – Niğde – Nevşehir ve Kırşehir illerinin ortak ve merkez noktasına Dünya başkentlerinden uçuş alabilen bölgesel bir havalimanı yapılmasını da teklif etti. Bu sayede, ilin daha fazla yatırımcı ve turist çekmesinin mümkün olacağını belirtti.

 Ortaköy Yolunun Acilen Tamamlanmalı 

Milletvekili Yaldır, konuşmasında ayrıca, uzun süredir tamamlanamayan Ortaköy yolunun acilen tamamlanması, OSB ve Yeni Sanayi için duble yol ihtiyacının karşılanması ve yeni şehir stadyumunun yapılması gibi kısa vadede çözüm bekleyen sorunlara da değindi. Bu konularda alınan oy sorumluluğunu hatırlatarak, Aksaraylılara hizmet etmenin önemine vurgu yaptı. 

Yaldır’ın TBMM kürsüsünden yaptığı bu çağrılar, Aksaray’ın geleceğine yönelik önemli projelerin hayata geçirilmesi adına umutlarını artırırken, milletvekillerinin bu çağrılara destek vermeleriyle birlikte, Aksaray’ın kalkınma ve gelişme yolunda önemli adımlar atması bekleniyor. Haber: Derviş Mehmet Uslu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yangın Merdiveninden Atlamak İstediÖnceki Haber

Yangın Merdiveninden Atlamak İstedi

OTELDEKİ BACA YANGINI KORKUTTUSonraki Haber

OTELDEKİ BACA YANGINI KORKUTTU

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar