sabancı

Mhp “Sefere” Çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mhp “Sefere” Çıkıyor
<p>&nbsp;MHP&rsquo;de 12&rsquo;si il olmak &uuml;zere toplamda 152 belediye i&ccedil;in başkan adaylarının a&ccedil;ıklanmasının ardından 31 Mart 2019 Yerel Se&ccedil;imleri i&ccedil;in Aksaray&rsquo;dan Milliyet&ccedil;i Hareket Partisi( MHP) Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan oldu.</p>

24 Haziran Genel Seçimlerinde MHP’den 2. Sıra milletvekili adayı olan Sefer Alkan’ın belediye başkan adaylığı kamuoyunda büyük ses getirdi.

   Geçtiğimiz hafta içi Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Aksaray Ak Parti Belediye Başkan Adayı dâhil başkan adaylarının belli olmasının ardından gözler MHP’nin adayına çevrilmişti.

 Cumhur ittifakı kapsamında uzlaşılan iller dışında belediyeleri almak için kazanılacak adaylarla yola çıkan MHP Genel Merkezi Aksaray’da Belediye Başkan Adayım Sefer Alkan dedi.

 Aksaray kamuoyu tarafından sürpriz olmayan Sefer Alkan isminin Belediye Başkan Adayı gösterilmesi teveccühle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’ın adaylığının resmi olarak açıklanmasının ardından MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Teşkilatı, Sefer Alkan İle MHP’li kadroların 2019 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkması için var gücümüz ile çalışacağız dedi.

MHP’nin Aksaray merkez ve ilçe belde başkan adaylarının kesinleşmeye başlamasıyla birlikte ise kamuoyunda MHP’nin Aksaray’da ortağı Ak Parti’yi zorlayacağı kanısına varıldı.    

Buna göre MHP’nin 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Aksaray’da kesinleşen belediye başkan adaylarının listesi şu şekilde:

Sefer Alkan Kimdir?

 

1976 Ortaköy doğumlu olan Sefer Alkan, Yıldız Teknik Üniversitesi Harita-Kadastro bölümünü bitirdikten sonra iş hayatına atılarak ilimizde serbest mühendislik yapıyor. Alkan daha önce MHP Merkez ilçe yönetimi ve MHP belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunmuştu. Son olarak 2018 Haziran Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray 2. sıra Milletvekili adayı olmuştu.  Haber: Harun Atalay 

Aksaray Merkez Sefer Alkan

Aksaray    Güzelyurt    Ihlara             BELDE    İsmail YILMAZ

Aksaray    Güzelyurt    Selime                       BELDE    Turgut YAYATAN

Aksaray    Merkez    Topakkaya        BELDE    Harun OFLAZ

Aksaray    Merkez    Yenikent                       BELDE    Mehmet Emin YUMUŞAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti'nin Ortaköy Başkan Adayı Beytullah Coşkun Mu?  Önceki Haber

Ak Parti'nin Ortaköy Başkan Adayı Beytul...

Hava İyi Gidince İnşaatlar ‘Paydos’ EtmediSonraki Haber

Hava İyi Gidince İnşaatlar ‘Paydos’ Etme...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar