<p>Aksaray'da bir kebap ustasının mangalda pişirdiği köfte lezzet severler tarafından büyük ilgi görüyor. Izgara çeşitleri ve nefis mangalda köfteleri ile damakları şenlendiren Saray Kebap, mekânıyla da özel bir lezzet durağı.</p>
11 yıldır kebapçılık yapan Saray Kebap İşletmecisi Cafer Ökçesiz, kendi damak zevkinden yola çıkarak hazırladığı tarifleri vatandaşlarla buluşturuyor. Ökçesiz “Tavuk ızgara ve et şişin özenle bu servis edildiği bu mekânda özellikle mangalda köfte son zamanlarda yoğun ilgi gören lezzetlerden biri olarak dikkat çekiyor. Ne kadar yerseniz yiyin, mideyi rahatsız etmiyor tam aksine midedeki suyu çekiyor, rahatlık veriyor” dedi. Ailece rahatlıkla yemek yiyebileceğiniz bir mekân burası diyen İşletmeci Cafer Ökçesiz, “Yedikçe yiyesiniz geliyor. Mangalda köfte ve köfte türü ürünler pişirirken, köfteler ne kadar çok çevrilirse lezzeti o kadar iyi netice verir. Yalnız bu çevirme kesinlikle dengeli olmalı, bir taraf çok pişirilip diğer taraf az pişirilmemelidir.
Köfteler fazla kurutulmamalı, hafif sulu bırakılmalıdır. Bunun için köftelerinizi geniş ve yassı hazırlamaya özen gösterin" dedi. Kaliteliden ödün vermeden Aksaray’da 11 yıldır hizmet ettiklerini vurgulayan İşletmeci Cafer Ökçesiz, “Profesyonel kadro ile lezzetin adresi, müşteri memnuniyeti ve hijyen kurallarına da uyarak üretim yaparak, hazırlanan köftede katkı maddesi bulunmuyoruz. Bir kere tadan mutlaka yine geliyor” şeklinde konuştu. Özel Haber: Bayram Aksu
Yorum Yazın