sabancı

Kucağındaki Bebeğiyle Balkona Çıkan Kadın, Hayatının Kabusunu Yaşadı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kucağındaki Bebeğiyle Balkona Çıkan Kadın, Hayatının Kabusunu Yaşadı!
Aksaray'da üç katlı bir binanın zemin katında oturan Dudu Altan (21), kucağında 1,5 yaşındaki oğlu Alperen ile eşya almak için çıktığı balkonda, bir şahıs tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi.

Olay saat 19.40 sıralarında Aratol İstiklal Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, yaşanan olay, aile içi kavga sebebiyle meydana geldi.

 

Genç Kadın Balkona Çıkınca Başına Gelmeyen Kalmadı

İki katlı binanın giriş katında oturan Dudu Altan, kucağındaki oğlu Alperen ile birlikte balkona çıktı. Bu sırada balkonda bulunan Ramazan K. (32), genç kadının boğazını sıkıp içeri itekledi. Saldırgan, genç kadını tekme ve yumruklarla darp ederek kayıplara karıştı. Saldırganın kaçarken ayağını çatlattığı öğrenildi.

Genç kadının çığlıklar atması üzerine komşuları yardımına koştu. Komşular, yaşanan olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Saldırgan, Yüzüne Yumruk Attı

Yumruk darbesiyle yüzünden yaralanan Dudu Altan, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde parmak izi incelemesi yapan polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Gelinin kayınpederi Mustafa Altan, oğlunun uzman çavuş olduğunu ve Suriye'de görev yaptığını ifade ederek, "Evde çocuğuyla tek kalıyordu. Eşi Suriye’de uzman çavuş" açıklamasında bulundu.

Dudu Altan'ın komşularından Betül Ögüt ise "Komşum, eşya almak için balkon kapısını açmış. Oradan giren kişi saldırmış, boynunu incitmiş. Komşumun yardım çığlıklarına dışarı çıktık" dedi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda Ramazan K., Çerdiğin Mahallesi'ndeki ikamet adresinde gözaltına alındı. Gözaltına alınmasının ardından emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında şahıs, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Arıbaş: “Tüm Yenilikleri Yakından Takip Ediyoruz”Önceki Haber

Rektör Arıbaş: “Tüm Yenilikleri Yakından...

Aktürk: “İnsan Merkezli Siyaset Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”Sonraki Haber

Aktürk: “İnsan Merkezli Siyaset Anlayışı...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar