Kırmızı Et Üretimi Dördüncü Çeyrekte Azaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırmızı Et Üretimi Dördüncü Çeyrekte Azaldı
<p>Toplam kırmızı et &uuml;retimi 2018 yılının d&ouml;rd&uuml;nc&uuml; &ccedil;eyreğinde y&uuml;zde 23,5 azalarak 259 bin 672 ton olarak tahmin edildi.</p>

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı dördüncü çeyrek (Ekim-Aralık) dönemi kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Buna göre; toplam kırmızı et üretimi kurban bayramının gerçekleştiği bir önceki çeyreğe göre yüzde 23,5, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 12,1 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 185 bin 324 ton olarak gerçekleşti.

Sığır Eti Üretimi 239 Bin 703 Ton Olarak Tahmin Edildi

Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 21,8, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7,8 oranında azaldı. Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 37,3, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 31,2 oranında azaldı. Haber: M. Erhan Bölükbaş


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin Yüzde 92,7’si Cep Telefonu KullanıyorÖnceki Haber

Türkiye’nin Yüzde 92,7’si Cep Telefonu K...

“Tribünlere Bekliyoruz”Sonraki Haber

“Tribünlere Bekliyoruz”

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar