Karakuş: “Ortak Akıl İstişare Kültürü İle Aksaray’ı Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karakuş: “Ortak Akıl İstişare Kültürü İle Aksaray’ı Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız”
Yavuz Ağıralioğlu’nun 28 Ekim’de ismini açıklayacağı yeni partinin Aksaray İl Başkanı Ali Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri, STK başkanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

 İYİ Parti’den ayrılarak kendi partisini kurma çalışmalarının sonuna yaklaşan Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim’de partisinin adını kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor. 1.5 senedir devam eden parti çalışmalarının sonunda 81 ilde neredeyse tüm il teşkilatını belirleyen Ağıralioğlu, Aksaray İl Başkanlığı görevine de Ali Karakuş’u layık görmüştü. 

ATSO’ya Ziyaret Gerçekleştirdiler

Yeni partinin İl Başkanı Ali Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri, STK başkanlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Karakuş ve beraberindeki heyet, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak’a ziyaret gerçekleştirdi.

“Gelin Bu Güzel İli Ortak Akılla Hep Birlikte Daha Güzel Yarınlara Taşıyalım”

28 Ekim'de partinin isminin açıklanacağını belirten Ali Karakuş, “Uzun yoğun bir çalışma sonunda Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde kurmuş olduğumuz partimiz, kısa sürede çok büyük adımlar attı. Neredeyse 81 ilde teşkilat çalışmalarımızın sonlarına yaklaşıyoruz ki hepinizin bildiği üzere Aksaray'da yaklaşık 1 ay önce partimizin istişare toplantısını yapmıştık. O günden bugüne Aksaray'ı ortak akılla ve hep birlikte yöneteceğiz düsturuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilimizin STK başkanlarını ziyaret ediyoruz, onlarla istişare ediyoruz, bizlerden beklentilerini not alıyoruz ve onlara diyoruz ki ‘Gelin bu güzel ili ortak akılla hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyalım” ifadelerini kullandı.

“Millet İçin Millet İçinde Siyaset”

“Millet için millet içinde siyaset” sloganını benimseyecek olan Yavuz Ağıralioğlu önderliğindeki partinin rengi hakkında “Logomuz ve renkleri mavi beyaz olacak” diyen Karakuş, “Bu kapsamda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik” sözlerini kullanırken, tüm vatandaşları 28 Ekim’i beklemeye davet etti. ATSO Başkanı Koçaş ise, İl Başkanı Karakuş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, yeni partilerinin hayırlı olmasını temenni etti. Haber: Harun Atalay  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KUPA YOLUNDA İLK YARIDA GOL SESİ YOK Önceki Haber

KUPA YOLUNDA İLK YARIDA GOL SESİ YOK 

Kupaya Erken VedaSonraki Haber

Kupaya Erken Veda

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar