İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz: Bunun Hesabını Vereceğinizi Hatırlatmak İstiyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz: Bunun Hesabını Vereceğinizi Hatırlatmak İstiyorum
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Güllü'nün iftar programına katıldı.

Burada konuşma yapan Yılmaz, "Camide, kışlada, okulda siyaset yapılmaz. Buradan okul müdürleri, bürokratlar ve devlet memurlarına bir hatırlatma yapmak istiyorum. Sizler siyasete girmek istiyorsanız oturduğunuz o koltuklardan, o makamlardan kalkıp gönül verdiğiniz siyasi partinin rozetini takın sahalarda çıkın, beraber mücadelemizi verelim" dedi.

Devlet Memurları Bir Siyasi Partinin Sözcülüğünü Yapamaz 

AKP milletvekili aday adaylarının okullarda, camilerde ve kışlalarda siyaset yaptığını hatırlatarak, bunun bir örneğinin de Aksaray'da yaşandığını söyleyen Yılmaz, "AKP'li bir milletvekili aday adayı, lisede daha yaşları reşit olmayan çocuklara siyaset anlatmaya çalışıyor. Öte yandan sosyal medyada başka bir okul müdürü çirkin bir dille vatandaşın inancından, siyasi partiye bir bağlam üzerinden aba altından sopa gösteriyor. Buradan uyarıyorum devlet memurları, kapalı kapılar ardından ya da aleni herhangi bir siyasi partinin sözcülüğünü yapamaz. 100 yıllık Cumhuriyetimizin devlet geleneklerine ve hiyerarşik durumuna muhalefet etmektedirler" dedi.

Bunun Hesabını Vereceğinizi Hatırlatmak İstiyorum

Siyaset yapan devlet memurlarını uyaran Yılmaz, "Madem bu kadar heveslisiniz, istifa edin. Bulunduğunuz makamlardan gelin, sevdiğiniz siyasi partinin rozetini takın sahada mücadelemizi verelim. Bizler her türlü kanunsuz, hukuksuz yapılan davranışlara, ahlaksızlıklara, yolsuzluklara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. 15 Mayıs günü geldiğinde, aydınlık Türkiye'de adalet ve hukuk karşısında tarafsızlık karşısında, bunun hesabını vereceğinizi sizlere hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Haber: Sedef Nazlı


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JASAT Mandıra Hırsızlarını Suçüstü YakaladıÖnceki Haber

JASAT Mandıra Hırsızlarını Suçüstü Yakal...

Vali Aydoğdu: Milletimiz, Birbirinin Acılarını Sararak Ayağa Kalkmayı Bilen Nadir MilletlerdendirSonraki Haber

Vali Aydoğdu: Milletimiz, Birbirinin Acı...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar