sabancı

İYİ Parti İl Başkanı Asal: İYİ Parti'de Milletvekili A. Adaylığı İçin Yoğun Bir Talep Var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Başkanı Asal: İYİ Parti'de Milletvekili A. Adaylığı İçin Yoğun Bir Talep Var
​​​​​​​İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, 2023 seçimlerinin tarihinin belli olmasının ardından çalışmaların hızlı şekilde devam edeceğini belirtti.

İYİ Parti'ye milletvekili aday adaylığı için yoğun bir talep olduğunu ifade eden Asal, "Aksaraylı hemşirelerimiz iyi ve cesur hareketin büyük ailesine teveccüh gösteriyor" dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin 14 Mayıs'ta olacağına dair üst üste birçok kez net mesaj verdikten sonra muhalefet çalışmalarını hızlandırdı. İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal da genel seçimlerin yapılacağı tarihin belli olmasıyla birlikte parti çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti. 

Yaraları Sarmaya, Elimizden Geleni Yapmaya Devam Ediyoruz

Deprem felaketine değinen Asal, "6 Şubat'ta merkez üssü  Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen eve 11 ilimizi, 13 milyon vatandaşımızı etkileyen depremin acısını yürekten hissediyoruz. Bu süreçte İYİ Parti Genel Merkezi'mizin talimatıyla depremin ikinci gününden itibaren İYİ Partinin tüm teşkilatları hızlı bir şekilde yardım kampanyası başlattı. Bizler de parti teşkilatımızla birlikte deprem bölgesine hızlı bir şekilde intikal ederek vatandaşlarımıza iyilik elini uzatıp yaralarını sarmaya çalıştık. Halihazırda deprem bölgelerine yardımlarımız devam ediyor. Yaşanan deprem felaketi ve depremzedelerimizi asla ikinci plana atmadık, unutmadık. Halihazırda bölgede yaraları sarmaya devam eden binlerce iyi ve cesur insan bulunmaktadır. Bizler de bölgemizde sürekli haber alıp üzerimize düşen ne varsa elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" dedi. 

İYİ Parti'nin Oy Oranı Artıyor

İYİ Parti'nin Aksaray'da her geçen gün daha da rağbet gördüğünü, oylarını yükselttiğini ifade eden Asal, "Ülkemizi yasa boğan deprem sürecimizden önce seçim süreci için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ederken partimizden milletvekili aday adayı olmak için müracaatlarımız ve aday tanıtımlarımız devam ediyordu.  Hepinizin bildiği gibi Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı dün itibariyle netleşti ve bugünden itibaren Aksaray İYİ Parti İl Teşkilatı olarak seçim sürecinde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Aksaraylı hemşehrilerimiz İYİ Parti'ye her geçen gün teveccühlerini artırarak devam ettiriyor. Önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığı için müracaatlarımızı basın ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Aday Adaylığı İçin Yoğun Bir Talep Var

2023 genel seçimlerinde İYİ Parti'nin Aksaray Milletvekili aday adaylığı için yoğun bir talep olduğunu belirten Asal, açıklamalarını şöyle devam ettirdi:

"Aksaray ve hemşirelerimiz iyi ve cesur hareketin büyük ailesine teveccüh gösteriyor. 2023 seçimleri ülkemiz ve Aksaray'ımız için iyiliklerin müjdecisi olacaktır." Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepçe Operatörü Kazayı Ucuz AtlattıÖnceki Haber

Kepçe Operatörü Kazayı Ucuz Atlattı

Devriye Sırasında Çocuğun Kasten Öldürülmesi Suçundan Aranan Şahıs Yakayı Ele VerdiSonraki Haber

Devriye Sırasında Çocuğun Kasten Öldürül...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar