İYİ Parti İl Başkanı Ağır "Ayrıştırıcı Değil Birleştirici Olacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Binası’nda İl Başkanı Faruk Ağır ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Merkez İlçe Başkanı Polat Açıkgöz, Milletvekili Ayhan Erel, il, ilçe, belde teşkilat başkanları, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

 Bayramlaşma programında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır “Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız” diyerek “Birlik ve beraberlikle birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz, yardımlaşmanın ve dayanışmanın, göstergesi olan Mübarek Kurban Bayramı'nda, her geçen gün büyüyen İYİ ailesi çatısı altında sizlerle bayramlaşmanın mutluluğu içindeyim. İnşallah hep birlikte nice güzel bayramları coşkuyla karşılamak ve yaşamak dileklerimle hepiniz bayramlaşma programımıza hoş geldiniz. Mevlam yapmış olduğunuz ibadetlerinizi kabul eylesin, bayramınız mübarek olsun. Kıymetli dava arkadaşlarım, inşallah bu buruk karşıladığımız son bayram olacak. Olası bir erken seçim ya da zamanında yapılacak seçimde artık iktidar da biliyor ki İYİ Parti'nin engellenemez iktidar yürüyüşü, hızlı adımlarla devam ediyor. İktidar yorgun, iktidar çaresiz, iktidar beceriksiz. İktidar gündem değiştirmekten başka politika üretemeyen, sayılı günlerini geçirmeye çalışan bir hal içerisine girmiştir. Kıymetli dava arkadaşlarım en son yapılan anketlerde ülke genelinde ve Aksaray'da İYİ Parti iktidar yürüyüşünü tüm kamuoyuna göstermiştir. Burada bulunan herkesin şunu net bilmesini isterim ki artık sizler birer iktidar partisi mensubusunuz. Önümüzdeki seçim sürecine kadar gece gündüz çalışarak el birliği ile partimizi Türkiye'de iktidara taşıyacağız. Aksaray'dan da Allah'ın izniyle 3 milletvekilini meclise göndereceğiz. İYİ Parti kurulduğu günden bu yana ne badireler ne zorluklar ne kara geceler atlattık. Genel Başkanımız Meral Akşener'in ‘millet bizi çağırıyor’ sloganı ile çıktığı yolda ülke genelinde ve Aksaray'da karanlık günleri geride bırakıp aydınlığa doğru her geçen gün koşar adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki iktidar yürüyüşü sürecinde daha çok çalışarak, komşumuzdan, aile fertlerimizden arkadaşlarımızdan başlayarak kapı kapı İYİ’lik hareketini Aksaraylı hemşerilerimizin kalplerine nakşetmeye devam edeceğiz. Ülkemizin, yarınlarımızın geleceği için önümüzdeki seçim hayati önem taşımaktadır. Daha yapacak çok işimiz var. Hepimiz el ele, omuz omuza verip, yorulmak nedir bilmeden, boş işler ve laflarla uğraşmadan tek bir konuya odaklanacağız: İYİ Parti'yi iktidar partisi yapacağız. Başka hiçbir düşüncemiz olmayacak. Marşı "Korkma!" diye başlayan bir milleti hiçbir zorluk korkutamaz! Tüm zorlukların üstesinden birlik ve beraberlik içinde milli mücadele ruhuyla geleceğiz. Ve İYİ’ler Mutlaka kazanacaktır Hepinizin bayramını tekrar kutluyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Erel Tekrarladı “Sağ Seçmen Sağ Partiyi Tercih Eder”

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel de törende partililerine konuştu. Erel sağ seçmenin sağ partileri tercih edeceğine yönelik söylemini tekrar ettiği konuşmasında “Bayramdan önce Genel Başkanımız Meral Akşener ile görüşme imkanımız oldu. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in hepinize ayrı ayrı selamını ileteyim” dedi. Milletvekili Erel “İyi ki Genel Başkanımız Meral Akşener gibi liderin yanında yer almışız. Hepinizin kısa sürede yaşattığı mucizeler ortada. Türkiye ekonomik krizle bir beka sorunu yaşıyor. Allah'a şükür bayrağımız, İstiklal Marşı’mız, dinimiz, diyanetimiz vatanımız var, ama olmayan barışı, olmayan huzuru, istikrarı bizler getireceğiz. İnanın çok az kaldı. Bugün yapılan anketlerde kararsız seçmen diye bildiğimiz bir kitle yüzde 22'yi geçti. Bunlar valizlerini AK Parti'den topladılar, yaklaşık bir sene önce zamanında ya da erken yapılacak bir seçimde İYİ Parti'nin iktidar olacağını her yerde söylediğimde sizi tanımayanlar, bizim cesaretimize inanmayanlar, bizim kararlılığımız karşısında dudak büktüler. Kimisi de güldü. Geldiğimiz noktada bugün tüm anketlerin araştırmalarına göre, ne kadar saklasalar da yapılacak ilk seçimin 1. partisi İYİ Parti’dir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçmenine saygı duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçmeni hiçbir zaman kararsız kalmamıştır. Hiçbir zaman partilerinden vazgeçmemişlerdir.

Kararsız seçmen Cumhur İttifakı’nın seçmenidir. Yine açık yüreklilikle söylüyorum ki sağ seçmen yine sağ partiyi tercih eder. İddia ediyorum yüzde 32'lik bir oy oranıyla ülke genelinde partimiz bu seçimin Lider Partisi olacaktır” ifadelerini kullandı. Erel “Karanlık günlerin geçmesine çok az kalmıştır. Yeter ki biz birlikteliğimizi, beraberliğimizi muhafaza edelim. Bu heyecanımızı ömür boyu devam ettirelim. Sayın Genel Başkan’ımızın da söylediği gibi 85 milyonu bir bayram sofrası etrafında toplayacağımız, o güzel güne, o bayram sabahına çok az kaldı” diyerek sözlerini tamamladı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yapay Et İklime Daha ZararlıÖnceki Haber

Yapay Et İklime Daha Zararlı

Konya Polisinden Tatil Dönüşündeki Sürücülere Mola UyarısıSonraki Haber

Konya Polisinden Tatil Dönüşündeki Sürüc...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar