sabancı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı'na Cuma Ali Asal adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Veteriner Hekim Cuma Ali Asal, İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Asal, “Birlik ve beraberlik içinde gecemizi gündüzümüze katarak gençliğimiz, heyecanımız ve İYİ Parti’ye gönül veren tüm hemşerilerimiz; ülkemizin, Aksaray’ımızın, çocuklarımız ile gençlerimizin yarınları için doğan güneşin etrafında kenetlenip seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.
Cuma Ali Asal, İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı'na adaylığını ilan etti. İl Başkanı adayı Cuma Ali Asal, İYİ Parti İl binasına Milletvekili Ayhan Erel ile birlikte geldi. Burada partililere hitap eden Asal, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinde 4 yıldır birlikte sizinle omuz omuza Aksaray’ın ve ülkemizin makûs talihini değiştireceğimiz davada birlikte mücadele etmekteyiz. 20 yıldır ülkemizi yöneten AK Parti iktidarının milletimizi ve devletimizi nasıl beter bir hale getirdiğini hepimiz yaşıyor ve görüyoruz. Kara kış kapıda. Anneler babalar çaresiz, milyonlarca genç issiz, AK Parti torpili olamayan üniversiteli gençler mülakat kapılarında” diye konuştu. 
“Çiftçi ve Üreticilerimiz Bitme Noktasına Geldi”
Çiftçi ve üreticilerin sıkıntılı olduğunu belirten Asal, “Ülkede peynir etin kilosunu geçmiş.  Liyakatsizlik, yolsuzluk almış başını gidiyor. Üstelik 20 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı “bizi seçerseniz yolsuzluk ve haksızlıkla mücadele edeceğiz” diyor. Allah aşkına AK Parti muhalefet partisi de bizim mi haberimiz yok” ifadelerini kullandı. 
“İYİ Parti Emin Adımlarla Çığ Gibi Büyüyerek Geliyor”
22 Ocakta yapılacak Aksaray İYİ Parti 3. Olağan Kongresinde İl Başkanlığına Aday olduğunu söyleyen Cuma Ali Asal, “Partimizin tüm bireyleri içinde birlik ve beraberlik ile genç bir kadroyla İYİ Partiyi ülkemizde ve Aksaray’da iktidarda taşıyacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İYİ Parti emin adımlarla çığ gibi büyüyerek geliyor ve biz biliyoruz ki iyilik mutlaka kazanacak” açıklamasında bulundu.      
Yılmaz: Gençleşen Teşkilatımız İktidar Olarak Aksaray’a Hizmet Verecek
Basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Şevki Koçak, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ve partililer katıldı. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, “Genel Merkezin aldığı kararla 3. Olağan Kongre öncesi ‘Siyaset Gençleşecek Türkiye İYİ Olacak’ sloganız ile başlattığımız kongre sürecinde birlik ve beraberlik içinde kongreyi hızlı bir şekilde tamamlayarak Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirdik, 22 Ocakta gerçekleştireceğimiz İl Kongresine doğru titiz bir çalışma içindeyiz. İlk İl Başkanlığı Adaylığı resmi basın açıklaması için birlikteyiz. İl teşkilatımızda genç ve dinamik bir yapıyla mücadelemize devam edeceğiz. İnşallah 2023 yılında bu teşkilatımız iktidar olarak Aksaray’a hizmet verecektir” dedi.
*Koçak: İktidarın Altı Aylık Ömrü Kaldı*
Basın toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Koçak ise, “AK Parti iktidarının ülkemize verecek hiç şeyi kalmamıştır. Mevcut iktidarın 6 aylık bir süresi kalmıştır. İYİ Partide gençleşme hareketi diye başladığımız hareketle genç dinamik kadrolar burada İYİ Partiyi iktidar yapacaklarına inanıyorum. İl Başkalığı adaylığı açıklamasını yapan Cuma Ali kardeşime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
Milletvekili Erel: O Bakan Bu Bakanla Görüştünüz de Nerede?
Aksaray’ın sorunlarını dile getirmekten dilimde tüy bitti feryadımı, figanımı, dağlar, taşlar duydu ama Aksaray’a hizmet etme noktasın da milletvekilleri ve kentimizi çantada keklik gören AK Parti hükümeti hizmet eden bürokratlar bu derdimizi duymadı diyen Milletvekili Ayhan Erel de şunları kaydetti:
“Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı’nın Bütçe Görüşmesinde Aksaray’ın bitmeyen Ortaköy yolunu, gelmeyen tren yolunu, havalimanı Bakanın gözünün içine baka baka ‘Aksaray’a bir özür borcunuz var’ dememe rağmen, Bakandan 8 cümleyle Aksaray’ın sorunlarını görmezden geldi. Aksaray’ın AK Partili Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından ‘şu Bakanla görüştük yok bu Bakanla Aksaray’ın sorunlarını görüştük’ diye boy boy resim atıyor. Arkadaş Bakanla görüştün de Aksaray’ın sorunlarıyla ilgili ne oldu ne yaptınız? Çay kahve içip sohbet etmekten başka ne yaptınız? Öyle not alıyorlar. Nerede bu iktidarın milletvekilleri? Aksaraylı halkım görün sorun bunların hesabını.”
22 Ocakta yapılacak Olağan İl Kongresi öncesi İYİ Parti İl teşkilatının örnek bir çalışmayla kongre sürecini çok başarılı geçtiğini de söyleyen Milletvekili Erel, “Partimizin gençleşme hareketi Merkez İlçe Başkanız Osman Yılmaz ile başladı. Şimdi genç bir İl Başkanı adayımız bugün İl Kongresine aday olduğunu açıklıyor. Ben pırıl pırıl bu gençlere çıktıkları bu kutlu davada başarılar diliyorum. İl Kongremize tüm halkımızı davet ediyorum” Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okul binalarının bakım ve onarım işleri yaptırılacaktırÖnceki Haber

Okul binalarının bakım ve onarım işleri...

Kaza Mı Cinayet Mi?Sonraki Haber

Kaza Mı Cinayet Mi?

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar