sabancı

İşyerinden 100 Bin Tl Çalan İki Hırsız Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşyerinden 100 Bin Tl Çalan İki Hırsız Tutuklandı
Aksaray OSB'de iş yeri olan bir vatandaş, 112 acil çağrı hattına ihbarda bulunarak, iş yerinden 100 bin TL çalındığını ihbar etti. İhbar üzerine olayı yaptığı tespit edilen 2 şahıs yakayı ele verirken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray İl Organize Sanayi Bölgesinde bir işletme sahibi, 112 acil çağrı hattını arayarak, iş yerinin camının kırıldığını, alarm sisteminin kablolarının kesildiğini, kamera açılarının değiştirildiğini, iş yerinde bulunan çelik para kasasının spiral makinesi ile kesilerek içindeki nakit 100 bin TL paranın ve kamera kayıt cihazının çalındığını ihbar etti.

 

Detaylı Kamera İncelemeleri ve Saha Çalışmaları Gerçekleştirildi

Hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik olarak, Aksaray Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yeri ve çevresinde detaylı kamera incelemeleri ve saha çalışmaları yaptı.

 

İki Şahıs Tutuklandı

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen İ.K. ve A.K. isimli şahıslar, merkez ilçe mülki sınırları içerisinde düzenlenen operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İletişim Başkanlığı 27 Kasım Dezenformasyon Bülteni'ni YayımladıÖnceki Haber

İletişim Başkanlığı 27 Kasım Dezenformas...

Başkan Dinçer: “Böylesine Güzel Bir Eser İçin Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ediyorum”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Böylesine Güzel Bir Eser...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar