sabancı

İlk Yarıda İstanbul Deplasmanında Gol Yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Yarıda İstanbul Deplasmanında Gol Yok
Sarıyer ile Motolux 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında ilk yarı tamamlandı. İlk yarıda Motolux 68 Aksaray Belediyespor birçok gol pozisyonu elde etse de skora çeviremedi. Takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına döndü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17. Hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Sarıyer'e konuk olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, karşılaşmaya Emre Satılmış, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Ercan Yazıcı, Hakan Özkan, Doğan Ateş, Atamer Bilgin, Recep Türköz, Osman Bayrak, Ali Kuçik ve Yasin Abdioğlu ilk 11'i ile çıktı.

İstediği puan sıralamasında olamayan her iki takım Sarıyer ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor mücadelesinde, İstanbul'da bulunan Aksarayspor taraftarları da takımını yalnız bırakmadı.

Maltepe Hasan Polat Stadyumu'nda hakemin başlama düdüğü ile başlayan mücadelede, ev sahibi Sarıyer, zorlu mücadeleye hızlı başlayan taraf oldu. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirmeye çalışan ev sahibi Sarıyerli oyuncular, defans bloğunu sağlam tutarak orta sahada oyun kurup, konuk ekip 68 Aksarayspor'u orta sahada karşılayıp defans ve orta saha ağırlıklı bir oyun anlayışıyla oyun kurmaya çalıştı.

 

Net Gol Pozisyonları Bir Bir Kaçtı

Siyah beyazlı temsilcimiz ilk yarının 20. dakikasından itibaren oyunu dengelemeyi başararak, Sarıyer'in kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Ali Kuçik, kaleci ile karşı karşıya kalırken, net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarının sonlarına doğru oyun üstünlüğünü ele geçiren siyah beyazlı oyuncular, 33. dakikada Uğur'un Aygören, net gol pozisyonunda boş Sarıyer kalesine topu gönderemedi.

Oyunun sık sık sakatlık ya da faul sebepleri ile durması futbolun kalitesini düşürürken, maçın ilk 45 dakikasına 4 dakikalık uzatma süresi ilave edildi. Uzatmalarda da sonuç değişmedi ve her iki takım soyunma odasına 0-0 eşitlikle döndü. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lise Öğrencilerinden Özel Bireylere Ziyaret! Hediyeleştiler, Oyunlar OynadılarÖnceki Haber

Lise Öğrencilerinden Özel Bireylere Ziya...

Yeni Nesil Zayıflamayı Aksaray'a Getiren Ahmet Altıntaş Diyetisyen Kliniği AçıldıSonraki Haber

Yeni Nesil Zayıflamayı Aksaray'a Getiren...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar