İLK YARIDA DAĞILGAN’DA GOL SESİ YOK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İLK YARIDA DAĞILGAN’DA GOL SESİ YOK
Motolux 68 Aksarayspor, sahasında Nazilli Belediyespor’u ağırladı. Üst üste pozisyonlar elde eden temsilcimiz, net gol pozisyonlarını değerlendiremezken, karşılaşmanın ilk devresi 0-0 tamamlandı. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Motolux 68 Aksarayspor, sahasında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz; Şaban Yıldırım teknik direktörlüğünde sahaya Ali Türkan, Onur Ural, Oğuzhan Açıl, Sezer Yıldırım, M. Onur Başyiğit, Ahmet Çakmak, Abdurrahman Canlı, Atamer Bilgin, O. Ramazan Toprak, Alim Harlak ve İbrahim Yılmaz ilk 11’i ile çıktı.  

Hakemin başlama düdüğüyle birlikte iki takım da galibiyet için karşılaşmaya başladı. İlk yarının ilk dakikalarında rakip takım kalesinde tehlike yaratan siyah beyazlılar, köşe vuruşu elde etti ancak skora dönüşmedi.  

Oyunun ilk 10 dakikasında çok etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, arka arkaya duran toplar elde ederek rakip takım sahasını adeta abluka altına aldı. Dakika 9’u gösterirken siyah beyazlı oyunculardan Abdurrahman Canlı, ceza sahasının hemen dışında topla buluşurken, çektiği şut, kale direğinin hemen yanından dışarı çıktı.  

İlk Yarıda Aksarayspor’dan Üst Üste Gol Pozisyonları Geldi 

11. dakikada Nazillispor, Motolux 68 Aksarayspor kalesinde tehlike yaratırken, Ali Türkan’ın müdahalesiyle top dışarı çıktı. 12. dakikada Nazillispor, siyah beyazlı ekibin kalesinde bir kez daha tehlike yarattı ancak tehlike skora dönüşmedi.  

18. dakikada Atamer Bilgin, sarı kart gördü. 10. Dakikada Aksarayspor’dan üst üste atak gelirken, temsilcimiz gole çok yaklaştı ancak kaleci müdahale ederek son anda golü önledi. Dakika 22’de Atamer Bilgin, ceza sahası dışında topla buluşurken, çektiği şut az farkla dışarı çıktı.  

24. dakikada Nazillispor, sol kanattan kaleye yakın bir alanda serbest vuruş kazanırken, pozisyondan yararlanamadı. 28. dakikada İbrahim Yılmaz yüzüne darbe alarak yerde kalırken, Nazillisporlu oyuncu Bayram Enes An sarı kart gördü. Tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazanan siyah beyazlılarda topun başına geçen Alim Harlak, direkt olarak kaleye şut çekti ancak top az farkla dışarı çıktı.  

31. dakikada siyah beyazlılar gole çok yaklaşırken,  Nazillispor’un müdahalesiyle top uzaklaştırıldı. Üst üste gelen pozisyonlar karşısında Nazillispor kendi sahasına kapanırken, konuk takımda çok sayıda top kaybı da yaşanmaya başladı.  

Baskılı Oyuna Rağmen İlk Yarıda Gol Sesi Yükselmedi 

34. dakikada İbrahim Yılmaz, kaleciyle karşı karşıya kalırken, gole en çok yaklaştığı anda kaleci Mustafa Güngör şutu çıkarmayı başardı. 36. dakikada Nazillispor, Aksarayspor kalesinde etkili olurken, pozisyon gole dönüşmedi. 41. dakikada Alim Harlak’ın, ceza sahası içinden çektiği şut az farkla dışarı çıkarken, net gol pozisyonu denebilecek bir pozisyon daha değerlendirilemedi.  

Normal oyun süresine 2 dakika eklenirken, uzatmalarda da 0-0 eşitlik değişmesi ve iki takım da soyunma odasına skorsuz şekilde döndü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HASAN DAĞI’NDA YANGIN!  Önceki Haber

HASAN DAĞI’NDA YANGIN!  

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDUSonraki Haber

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar