sabancı

Ihlara Cam Teras Projesi, Turizm Potansiyelini Artıracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ihlara Cam Teras Projesi, Turizm Potansiyelini Artıracak
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in öncülüğünde yapılan Cam Teras projesinde sona gelindi. Başkan Dinçer, "Şehrimizin doğal güzelliklerini daha iyi tanımak adına çok kıymetli bir proje" dedi.

Aksaray'a değer katacak projelerden biri olarak görülen Ihlara Vadisi Cam Teras projesinde sona gelindi. Bölgeye yapılan cam teras ve kafeterya bölümündeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray turizmine hizmet vermeye başlaması planlanan Cam Teras projesinde, kafeterya kısmının inşaatının tamamlanması sonrasında balkon kısmının çelik konstrüksiyon kısmı da yerleştirildi.

 

"Şehre Gelen İnsanlara Yeni Yerler Sunmak İçin Bu Proje Çok Kıymetli"

Şehre güzellik katacak ve turizm potansiyelini yükseltecek olan bu projeye ilişkin açıklama yapan Başkan Dinçer, "Cam teras projemizin Ihlara vadisinin doğal güzelliklerine yakışır, ziyaretçi potansiyelini daha da artıracağı bir proje olacak. Yapılan her proje kentimizin katma değerine fayda sağlıyor ve özellikle doğal güzelliklerimizi daha iyi tanıtmak, şehre gelen insanlara yeni yerler sunmak için bu proje de çok kıymetli. Her yıl binlerce misafirimizi ağırladığımız Ihlara Vadisi’nde cam terasın yapılmasıyla beraber artık ziyaretçiler vadinin doğal ve tarihi tüm güzelliklerini kuş bakışı hâkim bir noktadan izleyecek. Aynı zamanda seyir keyfini yaşayacaklar. Şehrimizin tüm potansiyellerini açığa çıkartacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

 

Kısa Sürede Tamamlanarak Hizmete Girecek

Cam teras, vadiden 150 metre yüksekliğe inşa ediliyor. 12 metre açık alana sahip olan teras, harika bir doğa gösterisi sunacak. Yapılacak Cam Teras ile birlikte Ihlara Vadisi'nin daha fazla turist çekmesi amaçlanıyor. Öte yandan proje alanında otopark, mescit, yürüyüş yolu, fotoğraf çekim noktası, amfi tiyatro ve kafeterya da yer alacak. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yolun Karşısına Geçmek İsterken YaralandıÖnceki Haber

Yolun Karşısına Geçmek İsterken Yaraland...

Saklandığı Evde Kıskıvrak YakaladıSonraki Haber

Saklandığı Evde Kıskıvrak Yakaladı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar