GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA: “AKSARAYLILARLA DERTLEŞMEYE GELDİK” 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA: “AKSARAYLILARLA DERTLEŞMEYE GELDİK” 
AK Parti tarafından başlatılan Türkiye Buluşmaları kapsamında, AK Parti heyeti Aksaray’da vatandaşlarla bir araya gelip sorunları dinleyecek.  

Türkiye Buluşmaları kapsamında Aksaray’a bir dizi ziyaret için gelen AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, özel bir otelde basın mensupları, STK başkanları ve partililerle buluştu. 

“23 Yıldır Ülkemizin ve Milletimizin Kronikleşmiş Birçok Sorununu Çözüme Kavuşturduk” 

AK Parti İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu toplantıya; il, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı. Aksaray’ın nabzını tutmak için düzenlenen programla şehri karış karış gezeceklerini ifade eden Kaya, “Milletimizin sorunlarını not alacağız. Milletimize kulak verip sorunları genel merkezimizde en üst merci olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. 23 yıl önce AK Parti kurulduğu andan itibaren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın ‘Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediği andan itibaren liderimizin önderliğinde toplumumuzun her kesiminden teveccüh görerek, her seçimde gönül köprüsü kurduğumuz süreçte ülkemizin ve milletimizin kronikleşmiş birçok sorununu çözüme kavuşturduk” dedi. 

“Avrupa’nın En Büyük Siyasi Hareketiyiz” 

11 milyon üyesiyle Avrupa’nın en büyük siyasi hareketine dönüştüklerini ifade eden Kaya, “Milletvekilleriyle, yöneticileri ile toplumumuzun her kesimine eşit mesafede milletine hizmet yarışına girmiş, milletimizin teveccühüyle güçlü bir partiyiz. Aksaray’da 43 bin üyemiz var ve partimize her seçimde büyük destek vermiş Aksaray halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Onların destekleri olmasaydı o kadar çok hizmeti yapamazdık. Aksaray’da, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde bulunmuş, partimizin milletimize ulaşması konusunda sokak sokak gece gündüz çalışmış tüm parti teşkilatı üyelerine, geçmişten günümüzdeki bütün il, ilçe ve belde başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

“AK Parti, Aksaray’a 88 Milyar TL’lik Yatırım Yaptı” 

AK Parti’nin olağan kongre öncesinde heyecan ve aşk ile ayağa kalkması için ve yeni kadroların insanlara ulaşabilmesi için Türkiye buluşmaları tertiplediklerini ifade eden Kaya, “23 yıllık süre içerisinde AK Parti, Aksaray'a 88 milyar TL'lik yatırım yaptı. Tabii biz bu icraatları yaparken Aksaray halkının sonsuz desteğini hep yanımızda gördük. Eğer olmasaydı bu icraatları yapamazdık. Cumhurbaşkanımızın hepinize selamını getirdim. STK başkanlarımızla görüşmelerimiz olacak, sonra ilçelerimizi ziyaret edeceğiz, esnaf ziyaretleri yapılacak, Aksaray Belediyesinin Çocuk Aktivite Merkezi’nin açılışına katılacağız. Önceki dönem AK Parti il teşkilatlarımızla bir araya geleceğiz” dedi. 

"Aksaray Birçok Alanda 20 Yıl Öncesinin Neredeyse 10 Katı Büyüklüğüne Ulaşmıştır” 

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, programda yaptığı konuşmada, “23 yıllık AK Parti iktidarında iktidarımızın Aksaray’a yapmış olduğu yatırımları anlatmaya kalksak günümüz yetmez. AK Parti iktidarları döneminde Aksaray’a yapılan hizmetleri bir ayda anlatamayız. Tarımdan sanayiye, sağlıktan eğitime ve turizme Aksaray birçok alanda 20 yıl öncesinin neredeyse 10 katı büyüklüğe ulaşmıştır. Aksaray'ın birçok ilçesi doğal gaza kavuşmuş durumdayken ilçelerimizde OSB kurulumları devam etmekte, birçok beldemiz yine doğal gaza kavuşmuş durumdadır. Kendisine yapılan hizmetleri en iyi şekilde değerlendiren Aksaray halkı, en son seçimlerde Cumhurbaşkanımıza ilk turda yüzde 71,50, 2. turda yüzde 75,38 oy vererek her zaman yanında olduğunu göstermiştir. 31 Martyerel seçimlerinde bir il belediye başkanlığı, 4 ilçe ve 2 belde belediye başkanlığı ile seçim zaferini taçlandırmıştır. Ülkemize çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte çalışmanın engin gururunu hep birlikte teşkilatımız olarak yaşıyoruz. Aksaray'ımız jeopolitik durumuyla her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan bir şehir. AK Partililer durmadan yorulmadan ülkemizin gelişiminde olduğu gibi Aksaray'ımızın gelişimine de sizlerin de destekleriyle büyük katkılar sağlamak için, gece gündüz çalışmaya devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesine Aksaray'dan omuz vermek için çabalıyoruz. Söyleyecek çok sözümüz, yürüyecek çok yolumuz var. Sizlerin desteğiyle bizlerin bu kutlu yolda daha çok yapacak işimiz olduğunu biliyoruz" açıklamasını yaptı.

“Teşkilatlarımızla Buluşacağız, Hemşehrilerimizle Değerlendirme Toplantısı Yapacağız” 

“AK Parti Genel Merkezimizin organize etmiş olduğu Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Aksaray'ımızda bir dizi programlar gerçekleştireceğiz. Aksaray Belediyemizin yapmış olduğu hizmet alanlarını ziyaret etmemizin ardından Çocuk Aktivite Merkezi’mizin açılışını gerçekleştireceğiz” diyen Başkan Dinçer, “Teşkilatlarımızla buluşma yapacağız ve Aksaray'daki hemşehrilerimizle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza tekrar hoş geldiniz diyorum, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

“Hemşehrilerimizle Buluşup Varsa Dertlerini Dinleyeceğiz” 

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy da yapmış olduğu konuşmada, “Aksaray Ak Parti teşkilatı olarak sahada olan bir teşkilatız. Toplumumuzun her kesimi ile Aksaraylı hemşehrilerimizle hemhal ediyoruz, gecemizi gündüzümüze katarak Aksaray'a hizmet etme telaşındayız. Bugün üyelerimiz ve şehir dışından gelen milletvekillerimizle; ilçelerimizde, beldelerimizde hemşehrilerimizle buluşup varsa onların dertlerini dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimiz için yorulmadan yola devam diyeceğiz” sözlerini kullandı. 

"Bu Milletin Halinden AK Parti Anlar” 

Milletvekili Cengiz Aydoğdu da yaptığı konuşmada, “Türkiye büyüyen bir ülke, ülkemiz büyük bir imparatorluğun mirasçısı bir ülke. Bulunduğu bölgede biraz belini doğrultsa tüm çevresi ateşe verilen bir ülke, dünyanın nimetlerini paylaşan emperyalistlerin dikkatinde olan bir ülke. Bu milletin halinden AK Parti anlar, yine çare de inşallah bizde diyerek erken seçim çağrısında bulunanlara hodri meydan diyoruz" sözlerini kullanarak toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Damadını Vurup Kaçan Kayınpedere Nefes Kesen OperasyonÖnceki Haber

Damadını Vurup Kaçan Kayınpedere Nefes K...

Aksaray, Gaziler Günü’nü Gururla KutladıSonraki Haber

Aksaray, Gaziler Günü’nü Gururla Kutladı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar