sabancı

GENÇ KART, ŞEHRİMİZİN İŞLETMELERİ VE ASÜ’LÜLER ARASINDA KÖPRÜ KURACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENÇ KART, ŞEHRİMİZİN İŞLETMELERİ VE ASÜ’LÜLER ARASINDA KÖPRÜ KURACAK
TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu, “Aksaray Birlikte Güçlü!” ilkesi doğrultusunda Genç Kart uygulamasının lansmanını gerçekleştirdi.  

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Kurulu (GGK), “Aksaray Birlikte Güçlü!” ilkesi doğrultusunda Genç Kart uygulamasını hayata geçirdi.

 Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen lansman toplantısında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, ATSO Yönetimi, TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve çok sayıda davetli yer aldı.

“Aksaray’ın Geleceğine Katkı Sunmayı ve Öğrencilerimizin Yerel İşletmelerle Bağ Kurmalarını Hedefliyoruz”

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci, toplantının açılışında açıklamalarda bulunarak, “Aksaray Birlikte Güçlü!’ ilkesi doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Genç Kart uygulamasının lansmanını büyük bir gururla gerçekleştirdik. Bu anlamlı etkinlik, şehrimizin değerli esnafını ve Aksaray Üniversitesi’nin kıymetli öğrencilerini bir araya getiren önemli bir adım oldu. Genç Kart, şehrimizdeki işletmeler ile gençler arasında bir köprü kurarak, üniversite öğrencilerimize çeşitli indirimler ve avantajlar sunacak. Bu projeyle, Aksaray’ın geleceğine katkı sunmayı ve öğrencilerimizin yerel işletmelerle güçlü bir bağ kurmalarını hedefliyoruz. Genç Kart’ın, hem öğrenciler hem de şehrin ekonomisi için önemli bir değer yaratacağına inanıyoruz. Lansmanımıza katılan tüm değerli konuklarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“Bu Projeyle Gençlerin Yanında Olmak İçin Buradayız”

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş da yaptığı konuşmasında; “Bu proje, TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu’nun sponsorluğunda, üniversitemizdeki 16 topluluk ve 500’ü aşkın öğrencinin katılımıyla hayata geçirildi. Hedefimiz, öğrenci şehir esnafı ile güçlü bir köprü kurmak ve öğrencilerimizin günlük yaşamlarına değer katmaktır. Genç Kart, 100’den fazla firma ile yaptığımız anlaşmalar sayesinde, öğrencilere önemli indirim fırsatları sunmaktadır.

Ancak bu proje yalnızca başlangıç aşamasında değil; her yıl yeni fırsatlar eklemeyi ve projemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Alışverişte sağlanan indirimlerin yanı sıra, sosyal hayatı da destekleyen etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz, yalnızca ekonomik olarak değil, sosyal açıdan da zengin bir deneyim elde edecekler. Bununla birlikte, anlaşmalı firmaların desteğiyle her hafta düzenleyeceğimiz çekilişler, öğrencilere ekstra fırsatlar sunacak ve projemize olan ilgiyi artıracaktır. Genç Kart, öğrencilere sadece bir indirim kartı olmanın ötesinde, bir yaşam tarzı sunmayı hedeflemektedir. Unutmayalım ki, gençlerimizin geleceği, onların fırsatlarıyla şekillenecek. Bizler, bu projeyle onların yanında olmak ve onların potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için buradayız. Hep birlikte, bu projeyi daha da ileriye taşıyacak fırsatlar yaratabiliriz” dedi.

“Genç Kart’ın Daha da Büyüyeceğine İnanıyoruz”

Genç Kart uygulamasının, Aksaray’ın gençlerini ve yerel esnafı bir araya getiren önemli bir köprü olduğunu belirten ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin ise şehrin dinamiklerini güçlendirmek ve gençlerin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için fırsat olduğuna değinerek, “Bizler, Aksaray’ın geleceğine yatırım yapıyor ve gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz. Genç Kart’ın, şehirdeki tüm aktörlerle iş birliği içinde daha da büyüyeceğine inanıyoruz” sözlerini kullandı.  Gerçekleştirilen toplantıda, Genç Kart’ın avantajlarından bahsedildi ve projeye dahil olan firmaların isimleri de belirtildi. Genç Kart, ASÜ’lü öğrencilere birçok indirim sunarken, aynı zamanda kültürel ve sosyal etkinliklere katılma fırsatı da sağlayacak. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAZETECİLERDEN BARO BAŞKANI DÜZGÜN’E ZİYARETÖnceki Haber

GAZETECİLERDEN BARO BAŞKANI DÜZGÜN’E ZİY...

AKSARAY’DA OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YEŞİL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDISonraki Haber

AKSARAY’DA OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YEŞİL DÖN...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar