"Geleceğimizin Teminatı Gençler, En Önemli Hazinemiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Geleceğimizin Teminatı Gençler, En Önemli Hazinemiz"
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak gençlere seslendi ve “Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizsiniz” dedi.

 Başkan Karataş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Türk gençliğinden emin olduklarını, Türkiye’ye en önemli katkıyı verecek hazineler olduğunu söyledi.

“Atatürk’ün Samsun’a Çıkışı, Yolumuzu Aydınlatan Tarihi Bir Adımdır”

Başkan Karataş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ulaşmasıyla başlayan istiklal mücadelemizin 105. yılında “19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın gururu ve heyecanı yaşamaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı, millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutlarımızı canlandıran ve yolumuzu aydınlatan tarihi bir adımdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, içinde bulunduğu şartlar karşısında istiklal mücadelesini fiilen başlatmak ve yeni bir devletin kuruluşu yolunda ilk kıvılcımı yakmak amacıyla yola çıkarken, milletin bağımsızlık inancından, vatan sevgisinden ve hür yaşama kararlılığından güç almıştır. Bu milli ruh, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasını ve millet egemenliğine dayanan; bağımsız, modern bir devletin kurulmasını mümkün kılmıştır” dedi.

“Gençler En Önemli Hazinelerimizsiniz”

Aziz şehitlerin canı pahasına Türkiye’ye savunduğunu ve sonrasında da bu toprakların gençlere emanet edildiğine dikkat çeken Başkan Karataş, “Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizsiniz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve siz değerli Aksaraylı hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"105 Yıldır Olduğu Gibi Aynı Heyecan Ve Coşkuyla Kutlamaya Devam Edeceğiz”Önceki Haber

"105 Yıldır Olduğu Gibi Aynı Heyecan Ve...

“Aydınlık Yarınlarımızın Teminatı Gençlerimize Güveniyoruz”Sonraki Haber

“Aydınlık Yarınlarımızın Teminatı Gençle...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar