sabancı

Farka Giderken Berabere Kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Farka Giderken Berabere Kaldı
İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Siyah beyazlı ekip 2. Yarıda Skoru 2-0 yapmasına rağmen rakip Kepez Belediyespor’un peş peşe gelen 2 golüne engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı. 68 Aksaray Belediyespor 2 haftada toplamda 5 puan kaybetti.

 TFF. 3. Lig grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 68 Aksaray Belediyespor, ligin 28. haftasında kendi seyircisi önünde Kepez Belediyespor ile Dağılgan Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Aksaray Belediyespor sahaya, Tunahan Dikişci, Batuhan Yılmaz, Erdi Bakırcı, Ali Mert Işık, Nurullah Serbest, Mustafa Kayabaşı, Hasan Gündoğdu, Sefa Aksoy, Tahsin Hacımustafaoğlu, Aykut Sarıdoğan ve İlker Avşar ilk 11'iyle çıktı. Dikişçi, Beyoğluspor karşılaşmasında sakatlandığı için bir buçuk aydır kadroda yer alamıyordu.

Kepez Belediyespor ise ilk 11'de İsmail Cengiz, Fikret Sevilgen, Abdurrahman Üresin, Deniz Keskin, Mete Karahan, Berat Eyüpoğlu, Yunus Özdemir, Mustafa Acar, Serkan Özen, Sinan Gayla ve Kaan Türkmen'e forma şansı tanıdı.

Kritik maç öncesinde 68 Aksaray Belediyespor, Kepez karşılaşmasında, taraftardan ücret alınmayacağını duyurmuştu. Maç hafta içinde olmasına rağmen taraftarlar, tribünlerde yerini alarak maça yoğun ilgi gösterdi.

Siyah beyazlı ekip ilk yarıyı  1.0 önde kapattı.

Şampiyonluk yarışına en yakın iki takım olan 68 Aksaray Belediyespor-Kepez Belediyespor karşılaşması, hakemin düdüğü çalmasıyla birlikte başladı.

Her iki takım da ilk yarının ilk 15 dakikasında kontrollü bir oyun performansı sergiledi. Orta saha mücadelesine dönük bir oyun anlayışına dönen karşılaşmada, Kepezspor sahasına açılan ortayla rakibine ilk tehlikeyi yaşatan 68 Aksaray Belediyespor, İlker Avşar'la bulduğu pozisyondan yararlanamadı.

16. dakikada Mustafa Kayabaşı, Kepez Belediyespor ceza sahasına yakın bir noktadan vurduğu sert şutla gole çok yaklaşırken, top kale direğine çarparak dışarı çıktı.

24. Dakikada Siyah Beyazlı Ekip Öne Geçti

Kepez Belediyesporlu futbolcular, kendi ceza sahasının önünde faul beklerken, hakem oyunu devam ettirdi. Siyah beyaz forma ile mücadele eden Hasan Gündoğdu, 24. dakikada ceza sahası içinde topla kavuşarak, meşin yuvarlağı Kepez Belediyespor'un kalesine gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

68 Aksaray Belediyespor, ilk yarıda bulduğu gol sonrasında Kepez Belediyespor sahasında etkili olmaya çalışırken, net 2 gol pozisyonundan yararlanamadı. Siyah beyazlı ekip, ilk yarıda daha istekli, galibiyete odaklanmış, ayağa pas yapan bir takım görüntüsü sergiledi.

Zaman zaman oyun sertleşirken, ilk yarının normal süresine 4. hakem 3 dakikalık uzatma süresi ekledi. Sürenin sona ermesiyle birlikte, siyah beyazlı ekip 1-0'lık üstünlüğüyle ilk yarıyı üstün kapattı.

 

Siyah Beyazlı ekip 2.0 Öne geçmesine rağmen farkı koruyamadı.

Her iki takım da ikinci yarıya ilk 45 dakikadaki kadrosuyla çıktı. Hakemin düdüğü başlatmasıyla birlikte, Kepez Belediyespor oyuncuları, beraberliği yakalamak için baskıcı bir oyun oynamaya başladı. İkinci yarıda oyunu sertleştiren Kepez Belediyespor oyuncuları, zamanı karşı oynamaya başlayınca hakem elini sıkça karta götürdü.

Maçın 64. dakikasında Kepez Belediyespor ceza sahası içerisinde topla buluşan Mustafa Kayabaşı, rakip kalecinin sol çaprazından topu ağlarla buluşturarak, farkı 2'ye çıkardı.

Kepezspor'dan 2 Dakikada 2 Gol Geldi

Farkı açan 68 Aksaray Belediyespor oyuncuları, farkın verdiği rahatlıkla defansa çekilirken, Kepez Belediyespor oyuncusu Ali Sinan Gayta, dakika 75'i gösterirken, farkı 1'e indirerek, durumu 2-1 yaptı.

Skoru 2-1'e getiren Kepez Belediyespor, beraberliği yakalamak için siyah beyazlı ekibin kalesine yüklendiği esnada, 2 dakikanın ardından 77. dakikada M.K. Türkmen'in ayağından eşitliği sağlayan golü bularak durumu 2-2'ye getirdi.

Kepez Belediyesporlu oyuncular, eşitliği korumak için oyunu ağırlaştırırken, zaman karşı oyun anlayışı izlemeye başladı. 4. hakem maçın normal süresine, 5 dakika uzatma süresi verdi.

Her iki takım da galibiyet için karşılıklı olarak fırsat ararken, eşitlik bozulmadı. 28. Hafta sonunda lider, kendi evinde en yakın takipçisi Kepez Belediyespor'la 2-2 berabere kalarak bir puana razı oldu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılmaz İlhan: "Bağımsız Milletvekili Olarak Seçime Girmemize Hiçbir Engel Yoktur"Önceki Haber

Yılmaz İlhan: "Bağımsız Milletvekili Ola...

IPARD Aksaraylı Çiftçilere 842 Milyon Liralık Hibe VerdiSonraki Haber

IPARD Aksaraylı Çiftçilere 842 Milyon Li...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar