sabancı

Esnaf Millet İttifakı Milletvekili Adaylarını Alkışlarla Karşıladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaf Millet İttifakı Milletvekili Adaylarını Alkışlarla Karşıladı
Millet İttifakı Milletvekili adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk, Gürsel Keskin ve Millet İttifakı'nın ortakları, Aksaray 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bir basın açıklaması yaparak seçim çalışmalarına başladı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda toplanan Millet İttifakı il başkanları ve milletvekili adayları, basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. 

 

Millet İttifakı'nın Milletvekilleri Kazandığı Zaman, Aksaray Halkı Kazanacak 

Milletvekili Adayı Turan Yaldır, yapmış olduğu açıklamada, "Geçtiğimiz 4 günlük süre içerisinde Aksaraylı hemşehrilerimizin, sevenlerimizin, yol arkadaşlarımızın, dostlarımızın artarak devam eden ilgisi ve sevgisi, bugün gördüğünüz gibi bir izdihama dönüşmüştür. 4 gündür gittiğimiz her yerde buna benzer ilgi ve alakayla karşılaşıyoruz" dedi.

"İnşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz. 14 Mayıs akşamı bu meydanda zaferi bizler kutlayacağız" diyen Yaldır, "Bu dava sadece Ali Abbas Ertürk ve Turan Yaldır'ın davası olmayacak. 4 milletvekilliğinin dördüne talip olduğumuzu bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Millet İttifakı'nın milletvekilleri kazandığı zaman, Aksaray ve Aksaray halkı kazanacak" ifadelerini kullandı. 

Tereddüdünüz Olmasın Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız!

Seçim çalışmalarını birlik ve beraberlik içerisinde yürüten Millet İttifakı Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk de açıklamasında, "Milletvekilliği listeleri açıklandığı andan itibaren çarşıda, pazarda, sokakta bugünkü esnaf gezilerinde de görüldüğü gibi Aksaray kararını vermiş. Aksaray halkı, kendi içinden çıkan evlatlarını çok özlemiş. Aksaray bir milletvekiline, kendi içinden gelen milletvekilline ne kadar ihtiyacı olduğunu bugünkü gezimizde gösterdi. Hepimizin gözü önünde olduğu gibi yoğun ilgiden dolayı Saat Kulesi'nden meydana yürümekte zorluk çektik" dedi.

"Bu da gösteriyor ki Aksaray halkı A partisi, B partisi C partisini bir kenara kaldırmış bir ayrım yapmıyor" diyen Ertürk sözlerine, "Kendi içinden olan, soruna sahip çıkan, kapısını çalabileceği bir milletvekili mi olacak yoksa Topakkaya'yı geçtikten sonra şehri unutan bir milletvekili mi olacak? Bu nedenle Aksaray halkı kararını vermiş" ifadeleriyle devam etti.

Ertürk, "Burada görüldüğü gibi Altılı Masa'nın tüm unsurları burada olduğu gibi, milletvekili aday adayı olup da listeye giremeyen, mücadeleyi bırakmayan aday adaylarımız da burada sıkılı bir yumruk gibi sahada çalışacak" ifadelerini kullanırken, "Oysa karşı ittifakta ortalık çok karışık. İttifak ortakları olarak her birimiz kendisine partisine ve Atatürk'e milletine yakışanı yapmakta. Yolumuz uzun ve meşakkatli. Hepimizin tek bir hedefi var. 14 Mayıs akşamı Aksaray'ı 4 milletvekili sahibi yapacağız. 14 Mayıs gecesi bu ülkede demokrasiyi yeniden inşa edecek yolculuğu başlatacağız. Tereddüdünüz olmasın. Başaracağız, başaracağız, başaracağız!" açıklamasında bulundu.

"İşte Aksaray'ın Milletvekilleri" Sloganları ile Karşılandılar

Vatandaşların yoğun ilgisiyle açıklama yapan Millet İttifakı milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, daha sonra Kapalıçarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.  Kapalıçarşı esnafı ve vatandaşlar, Millet İttifakı milletvekili adaylarını alkışlarla karşılarken, birçok genç de "İlk oyum size" sloganları attı. Esnaf gezisine devam eden milletvekili adayları, "Aksaray'ın vekilleri", "Aksaray'ın umudu, yarınları geliyor" sloganları eşliğinde gezilerini tamamladı. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motorlu Taşıtlar 329 Milyar Kilometre Yol YaptıÖnceki Haber

Motorlu Taşıtlar 329 Milyar Kilometre Yo...

Mercedes-Benz Türk, Ampute Futbol Milli Takımı’nı Yeni Zaferlere Taşımaya Devam EdecekSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk, Ampute Futbol Milli...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar