ENGELLİ DOSTU YAYA ÜST GEÇİDİ, HİZMETİNE GİRİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ENGELLİ DOSTU YAYA ÜST GEÇİDİ, HİZMETİNE GİRİYOR
Şehir merkezi ve Ereğlikapı Mahallesi arasında yapılan Engelli dostu yaya üst geçidi çalışmaları tamamlanırken, yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor.

 Aksaray Belediyesi, hem yaya güvenliğini sağlamak hem de trafiğin aksamasını önlemek amacıyla üst geçit projelerine devam ediyor. Öte yandan üretilen projelerin engelli bireyler için de faydalı olmasını sağlamak amacıyla tam donanımlı hale gelmesi de hedefleniyor. 

Engelli Dostu Yaya Üst Geçidi Çalışmaları Tamamlandı

Bu kapsamda, şehir merkezi ile Ereğlikapı Mahallesi arasında inşa edilen Engelli dostu yaya üst geçidi çalışmaları tamamlandı. Modern tasarımı ve gelişmiş donanımlarıyla dikkat çeken üst geçit, çok yakında halkın kullanımına açılacak. Özellikle yaşlı, engelli ve yürüme zorluğu yaşayan bireylerin rahatça kullanabilmesi için asansör ve yürüyen merdiven gibi donanımlar eklenmiş olan üst geçit, bu özellikleriyle herkesin güvenle ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabileceği bir yapıya dönüştürüldü.

“Kısa Sürede Halkımızın Hizmetine Sınacağız”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projenin tamamlanmasıyla ilgili olarak, “Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahat ulaşımı için modern şehircilik anlayışıyla projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu üst geçidimiz, engelli ve yaşlı bireylerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde kullanabileceği bir yapı olarak tasarlandı. Kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız. Bu proje, Aksaray’da yaya ulaşımında önemli bir kolaylık ve güvenlik sağlayacak” sözlerine yer verdi. Üst geçidin modern bir görünüm alması esasıyla çalışmalar gerçekleştirilirken, özenle yerleştirilen aydınlatma sistemleri de gece ve gündüz kullanımda herhangi bir kısıtlamaya neden olmayacak. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’LÜLER KADIN CİNAYETLERİNE KARŞI TOPLANDI: “NARİN VE SILA BEBEK DE Mİ AÇIK GİYİNMİŞTİ?”Önceki Haber

ASÜ’LÜLER KADIN CİNAYETLERİNE KARŞI TOPL...

“GÜÇLÜ EKİP GÜÇLÜ ÜLKE SLOGANIYLA ELİMİZDEN GELENİ YAPMA GAYRETİNDEYİZ”Sonraki Haber

“GÜÇLÜ EKİP GÜÇLÜ ÜLKE SLOGANIYLA ELİMİZ...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar