EKPSS İle Kamu Kurumlarına Yerleştirmeler İçin Tercih Süreci Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EKPSS İle Kamu Kurumlarına Yerleştirmeler İçin Tercih Süreci Başladı
Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, EKPSS tercihlerinin başladığını açıklayarak, "Adaylar tercihlerini, 10 - 19 Ocak 2024 tarihleri arasında ÖSYM'nin web sitesi üzerinden yapabilecekler" dedi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih başvuruları alınmaya başladı.

 

"Tercih İşlemleri 13 Ocak Saat 23.59'da Sona Erecek"

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, EKPSS ile kamu kurumlarına yerleştirme için tercih dönemine girildiğini açıklayarak, "EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. Tercih işlemleri, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek. Tercih işlemleri 13 Ocak saat 23.59'da sona erecek. 2 bin 392 engelli vatandaşın daha kamu kurumlarına ataması gerçekleşecek. 2024 yılında yapılması planlanan EKPSS ile engelli kamu personeli atama takviminde tercih aşaması başlıyor. Yerleştirme işlemi için ÖSYM tarafından Tercih Kılavuzu hazırlandı" dedi.

 

"Adaylar Tercihlerini, 10-19 Ocak Tarihleri Arasında Yapabilecek"

Adayların tercihlerini 10-19 Ocak tarihleri arasında yapacağını ifade eden Dağ, "2024 yılında yapılması planlanan EKPSS ile engelli kamu personeli atama takviminde tercih aşaması başlıyor. Yerleştirme işlemi için ÖSYM tarafından Tercih Kılavuzu hazırlandı. Adaylar tercihlerini, 10 - 19 Ocak 2024 tarihleri arasında ÖSYM'nin web sitesi üzerinden yapabilecekler. Tercihlerin ardından atamalar, EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirilecek. Tercih işlemlerini https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilirler" şeklinde konuştu. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vicdanlı Esnaflar, Güvercinlere Can Suyu OluyorÖnceki Haber

Vicdanlı Esnaflar, Güvercinlere Can Suyu...

İletişim Başkanı Altun’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ MesajıSonraki Haber

İletişim Başkanı Altun’dan ‘10 Ocak Çalı...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar