sabancı

DKKYB Başkanı Aktürk: “Aksaray'da En Büyük Sorun Kentsel Dönüşüm”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DKKYB Başkanı Aktürk: “Aksaray'da En Büyük Sorun Kentsel Dönüşüm”
Geçmiş dönem AK Parti İl Genel Meclis Üyesi, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray'ın yaşadığı en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu ifade ederek, "Yeni seçilen arkadaşların da gelecek 3-5 yılı değil 50-100 yılı planlayan projelerle gelmelerini bekliyoruz" dedi.

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyesi, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (DKKYB) Başkanı Mahmut Aktürk, yerel seçimlerde aday olmayacağını ifade ederken, Aksaray'ın yaşadığı en büyük sorunu da söyledi.

 

"Bu Seçimlerde Adaylığım Söz Konusu Değil"

Geçmiş dönemde AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği yaptığını ifade eden Aktürk, "Bu seçimlerde adaylığım söz konusu değil. Yaklaşan yerel seçimlerde de belediye meclis üyesi, genel meclis üyesi, belediye, ilçe ve belde aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Kim bu şehre hizmet edecekse, kim nefsini çiğneyip bu memlekete hizmet edecekse Rabbim onlara fırsat versin. Ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı olur" dedi.

 

“Aksaray’da En Büyük Sorun Kentsel Dönüşüm”

Aksaray'ın sorunlarını da dile getiren Aktürk, "Aksaray’da en büyük sorun kentsel dönüşüm. Şehir merkezimizin kaydırılması gerektiğini yıllar öncesinde sayın belediye başkanımıza söyledik. Belediye binasının yerini kaydırarak Hacılar Harmanı Mahallesi’ne doğru taşımayı planladığını düşünüyoruz. Eskisaray bölgesinin yıkılarak güzel bir mahalle yapılması gerek. Sosyal yaşam alanlarını zaten Evren Bey yapıyor. Şehrimiz göç alan bir il ve merkez nüfusumuz 350 bini buluyor. Büyük şehir haline gelmesini de ümit ediyoruz. Şehrimiz coğrafi konum olarak iyi bir noktada. Tarım ve hayvancılık konusunda zirve yapan bir şehir. Ekonomik açıdan ülkemize değer katan bir il. İnşallah yeni seçilen arkadaşların da gelecek 3-5 yılı değil 50-100 yılı planlayan projelerle gelmelerini bekliyoruz. İnşallah şehrimiz için en hayırlısı olur" açıklamasında bulundu. Haber : Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özgür Özel: Mine Nur Uysal'ın Babasının Adalet Talebi Yerine Gelene Kadar TakipteyizÖnceki Haber

Özgür Özel: Mine Nur Uysal'ın Babasının...

Yolun Karşısına Geçmek İsterken YaralandıSonraki Haber

Yolun Karşısına Geçmek İsterken Yaraland...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar