sabancı

Dinçer: “Cumhuriyet, Türk Milletine Yeni Ufuklar Açmıştır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: “Cumhuriyet, Türk Milletine Yeni Ufuklar Açmıştır”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile kutlama mesajı yayınlayarak, “Cumhuriyet, birleştirici güçtür” ifadelerini kullandı. 

 Başkan Dinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine vurgu yapma amacıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 29 Ekim’in toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdiğini ifade eden Dinçer, milletin bağımsızlığının taçlandırıldığı bu günün Türk milleti için büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

“Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün Önderliğinde Kazanılmış Bir Destandır”

Cumhuriyetin birleştirici bir güç olduğunu ifade eden Dinçer, “Şanlı bir tarihe ve yüksek bir medeniyet birikimine sahip milletimizin özgürlük ve bağımsızlığının sembolü olan Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 29 Ekim, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı ve egemenliğimizin simgesi olan Cumhuriyetimiz, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılmış bir destandır” sözlerini kullandı.

“Cumhuriyet, Türk Milletine Yeni Ufuklar Açmıştır”

Türkiye yüzyılına yakışacak şekilde Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini söyleyen Dinçer, “Ecdadımızdan ve tarihimizden aldığımız ilhamla, Türkiye yüzyılına yaraşır bir biçimde Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, yarınlarımızı daha aydınlık kılmak için, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış; ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza dinamizm katmıştır. Eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, kültür ve sanattan ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti uluslararası arenada saygın bir konum kazanmıştır” açıklamasını yaptı.

“Türkiye Cumhuriyeti, Aydınlık Yolda Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Edecek”

“Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda, 101 yıl önceki ruh, azim ve anlayışla Türkiye Cumhuriyeti, aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek; güçlü demokrasisi ve ekonomisi ile barış ve kardeşlik ikliminde yarınlara umutla  yürüyecektir” diyen Dinçer, “Bu duygularla; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; değerli Aksaraylı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” sözlerine yer verdi. Haber Bülteni 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karataş: “Cumhuriyetin İlanı, Bir Devletin Temel Taşlarının Yerine Konulduğu Eşsiz Bir Zaferdir”Önceki Haber

Karataş: “Cumhuriyetin İlanı, Bir Devlet...

Aydoğdu: “Cumhuriyet, Hürriyet Ve Onuru İçin Canını Feda Eden Asil Bir Milletin Ayağa Kalkışının Nişanesidir”Sonraki Haber

Aydoğdu: “Cumhuriyet, Hürriyet Ve Onuru...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar