Deva Partisi Milletvekili Aday Adaylarından Gazetemize Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deva Partisi Milletvekili Aday Adaylarından Gazetemize Ziyaret
Aksaray DEVA Partisi İl Başkanlığı görevini yapan, 14 Mayıs seçimleri için Milletvekili Aday Adayı olan Necati Coşkuner, Aday Adayı Avukat İlknur Yılmaz ve DEVA Partisi İl Yönetim kurulu üyeleri Doğan Balcı ile Nurullah Çoban, Anadolu Ekspres Gazetesi'ni ziyaret ederek, çalışmaları hakkında imtiyaz sahibimiz Harun Atalay'a değerlendirmelerde bulundu. 

Her Şey 8 Nisan'da Belli Olacak

"Millet İttifakı bileşenleri olarak Aksaray'da biz de sahadayız' diyen DEVA Partisi Milletvekili Aday Adayı Avukat İlknur Yıldız ve Necati Coşkuner, "Biz milletvekili aday adayıyız evet ama henüz genel merkezler düzeyinde DEVA Partisi'nin Aksaray'da tek logo altında seçime gidip gitmeyeceği konusu net değil. Her şey 8 Nisan'da belli olacak" dedi.

Babacan Aksaray'ı, Aksaray Da Babacan'ı Çok Yakından Tanır Ve Sever

DEVA Partisi'nin Türkiye genelinde ve Aksaray'da 14 Mayıs genel seçimlerinde önemli bir oy potansiyeli ile sandıktan başarıyla çıkacağını söyleyen Milletvekili Aday Adayı İlknur Yılmaz, "Bizler sahadayız, vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan Aksaray'ı,  Aksaray da Genel Başkanımız Ali Babacan'ı çok yakından tanır ve sever. Neticede Aksaray'ın hemşehrisi. Aksaraylı hemşehrilerimiz başka ekonomi olmak üzere birçok konuda Ali Babacan'ın başarılı bir geçmişi olduğunu ve bu başarılarını gerçekleştirerek, sürdürebileceğini söylüyorlar" ifadelerini kullandı.

Harun Atalay: Ortak Listeden Seçime Gidilmesi Daha Doğru Bir Tercih

Gazetemiz imtiyaz sahibi Harun Atalay da konuyla ilgili kendi düşüncelerini dile getirerek, "DEVA Partisi'nin gazetemize yaptığı nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi Millet İttifakı bileşenlerinin ayrı ayrı seçimlere gitmesine çok sıcak bakmıyorum. Neticede realite var. Evet DEVA Partisi kurumsal bir parti, Ali Babacan'ı hepimiz yakından tanıyoruz ve tabi bu şu an Aksaray il teşkilatının almış olduğu bir karardır. Söyledikleri gibi burada DEVA Partisi'nin milletvekili çıkartacağı ya da seçime kendi logolarıyla gidecek bir durumu kesinleşmemiştir. Bir gazeteci olarak Millet İttifakı'nın ruhuna yakışır bir şekilde belki Millet İttifakı'nın ortak listesinden seçime gidilmesi daha doğru bir tercih olacaktır" yorumunda bulundu.

DEVA Partisi aday adayları da Atalay'ın değerlendirmelerine hak vererek, DEVA Partisi'nin Aksaray'da ve yurt genelinde büyük bir teveccüh göreceğine inandıklarını dile getirirken, "Harun Bey'in düşüncelerine biz de katılıyoruz" açıklamasında bulundu. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erkılınç: Yeni Kazanımlar Bağımsız Haberciliğin En Büyük Teminatı OlacaktırÖnceki Haber

Erkılınç: Yeni Kazanımlar Bağımsız Haber...

Bakan Muş Aksaray’a GeliyorSonraki Haber

Bakan Muş Aksaray’a Geliyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar