sabancı

Deplasmanda Puan Kaybetmeye Devam Ediyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deplasmanda Puan Kaybetmeye Devam Ediyoruz
İstanbul temsilcisi Beyoğluspor karşısına mutlak galibiyet için çıkan Aksaray Belediyespor, İstanbul deplasmanında gol arayışları sonuç vermeyince 90 dakikadan 1 puanla döndü. 

İSTANBUL DEPLASMANINDA GOL YOK
HEASK Beyoğluspor 0-0 68 Aksaray BLD
 
TFF 3. Lig 2.Grup’ta 10. Hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul temsilcisi HEASK Beyoğluspor’la mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, sahaya hafta içi Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında aldığı galibiyet moraliyle çıktı. 
 
Hakemin başlama düdüğü ile Çetin Emeç Stadı'nda 10. Hafta müsabakasına mutlak 3 puan için çıkan temsilcimiz Lig’de kendi evinde iyi oynayan HEASK ile ilk yarıda kontrollü bir oyun anlayışı içerisinde maça başladı. Temsilcimiz Aksaray Belediyespor uzun toplar ve araya paslarla kendi ceza sahasından hızlı çıkarak rakip Beyoğlu ceza sahasında etkili olmaya çalıştı. Rakip Beyoğlusporlu futbolcular topu kazandıkları anda kontrataklarla karşılık verdilerse de her iki takım maçın 35. dakikasına kadar karşılıklı top kayıpları ve karşılıklı ataklarla ortada bir oyun sergiledi. 
Maçın 42. dakikasında ev sahibi Beyoğluspor net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi Beyoğluspor baskılarını arıtarak ceza sahamızda etkili olmaya, gol aramaya çalışırken 44 .dakikada ev sahibi Beyoğlu Spor’un geliştirdiği atakta futbolcu ile kalecimiz Serkan karşı karşıya kaldı. Beyoğluspor’un oyuncusunun sert şutunu kalecimiz Serkan engelledi. İlk yarının normal süresine hakem 1 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma süresinde de sonuç değişmeyince Her iki takım da soyunma odasına ilk yarıda 0-0 eşitlikle döndü.
 
İkinci yarıda da skor değişmedi
 
İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor
kadroda Ayberk Altan’ın yerine Yusuf Emre Baran’ı Çağlar Özel’in yerine de Hasan Gündoğdu’yu oyuna dahil ederek oyuna başladı. İlk yarıya hızlı başlayan ev sahibi HEASK Beyoğluspor oyunun hemen başında ceza sahamızda yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarının başından itibaren etkili ve baskın oynayan taraf ev sahibi Beyoğluspor’un kontrataklarla ceza sahamızda tehlikeli ataklarını sıklaştırarak gol arayışına temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor defansı izin vermedi. Maçın 61. dakikasında oyuncumuz Ayberk Akıl’ın Beyoğluspor ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerinden aşırtmasına rağmen Beyoğluspor Kalecisi mucizevi bir kurtarışla topu kornere gönderdi. Aksaray Belediyespor ikinci yarıdaki en net gol pozisyonundan da sonuç alamadı. 65. Dakikada oyuncumuz Mervan Yiğit sarı kart görürken maçın temposu arttı. Her iki takım da gol yollarını bu dakikalarda denemeyi ve karşılıklı tehlikeli ataklarını sıklaştırdı. Maçın 71. dakikasında Mervan Yiğit’in yerine Mehmet Aytemiz oyuna girerken, Teknik Direktörü Cüneyt Biçer 2. yarının kalan süresinde deplasmandan puanla dönebilmek için gerekli gördüğü değişiklikleri yapmaktan kaçınmadı. 77. dakikada temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor kazandığı serbest vuruştan yararlanamadı. Dönen topta ev sahibi Beyoğluspor Serkan'ın boşalttığı kaleye topu gönderemedi. 79. dakikada ev sahibi Beyoğlusporlu oyuncu Tolunay, gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın son 10 dakikasına her iki takım da karşılıklı ataklar ve kaçan gol pozisyonları ile girdi. Kalan dakikalarda her iki takım da kazanmak için yüklenseler de 90 dakika sonunda skor değişmedi. 10. Hafta karşılaşmasının sonunda da Aksaray Belediyespor deplasmanda galibiyetle tanışamadı. Bu sonuçla temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligde 13 puanla 9. sırada yer aldı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
İstanbul Deplasmanında İlk Yarı Gol YokÖnceki Haber

İstanbul Deplasmanında İlk Yarı Gol Yok

1989 Aksaray Kvt 3 Haftada 3 Galibiyet AldıSonraki Haber

1989 Aksaray Kvt 3 Haftada 3 Galibiyet A...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar