sabancı

“Birinci Önceliğimiz Aksaray’ın Dengesini Değiştirecek Bir Aday”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP PM üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, gazeteciler ile bir araya geldiği toplantıda açıklamalarda bulunarak, "Birinci önceliğimiz Aksaray’ın dengesini değiştirecek bir adaydır" ifadelerini kullandı.

CHP Aksaray Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla buluştu.  CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, CHP PM üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş'un yer aldığı toplantıda, önümüzdeki yerel seçimlere değinildi.

 

"Türkiye'de Medya Özgür Değil, Gazeteciler Sansürleniyor"

Gazetecilik mesleğinin çok zor bir meslek olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, "Gece gündüz demeden, sıcak soğuk demeden bir haber peşinden koşmak ve bunu da sadece gazetecilik için, halkın haber alma hakkı için yapmak özveri isteyen, fedakârlık isteyen bir iştir. Hepinizin gününü kutluyorum. Türkiye'de medya özgür değil, gazeteciler sansürleniyor. Hapishaneye atılıyor. Uluslararası sınır tanımayan gazeteciler 2023 dünya basın özgürlüğü endeksinde Türkiye, geçen yıla göre 16 sıra gerileyerek 180 ülke arasında 165’inci sırada yer aldı. Türkiye Gazeteciler Sendikası tarafından hazırlanan raporda 15 gazeteci ve medya mensubunun, gazetecilik faaliyetleri nedeniyle cezaevinde bulunduğu belirtildi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Gazeteciler gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdırlar' görüşü doğrultusunda basının önündeki tüm engellerin, baskıların, sansürün ortadan kaldırıldığı basın dileğiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" açıklamasında bulundu.

 

"Gazetecilik Zor Bir Görev, Baskılar Var"

CHP PM üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, "3 yılı aşkın bir sürede çok güzel bir çalışma yapıldı ve dostluk ilişkilerimiz gelişti. 3 yıl içerisinde birlikte çalıştık. Gazeteciler Günü gerçekten de anlamlı bir gün. Zor bir görev. Ekonomik zorlukları var. Baskılar var ve zor bir meslek bu nedenle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum" dedi.

 

"CHP’nin Etkili Bir Adayını Aksaray’da Görmüş Olacağız"

"Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adayını heyecanla bekliyoruz" diyen Ertürk, "Adayımızı en son açıklayacak olan biziz Aksaray’da. CHP seçimin gidişatı, yapılan planları altüst edecek bir strateji izleyecek. Ocak ayı içerisinde adayımızı açıklayacağız. Araştırmalarımız oluyor. Toplum nasıl bir belediye başkanı istiyor diye soruyoruz.

CHP’nin etkili bir adayını Aksaray’da görmüş olacağız. Tüm Türkiye genelinde yöntem tespit ettik. Önce kamuoyu yoklamasında yüksek talep gören kişi tercih ediliyor. Genel Başkanımızın kadın aday konusundaki hassasiyeti çok yüksek. Aksaray’da da adı geçen adaylarımız var. Aksaray’da 3 kadın aday olduğunu genel merkezde öğrendim. Aksaray halkının bizden bir beklentisi var. Kadın olsun veya erkek olsun diye beklemiyor. Birinci önceliğimiz Aksaray’ın dengesini değiştirecek bir adaydır" sözlerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siyah Beyazlılarda Rakip İskenderunsporÖnceki Haber

Siyah Beyazlılarda Rakip İskenderunspor

Sarıyahşi Belediye Başkanı Ünsal'ın Kaçak Yapının Müteahhitliğini Yaptığı İddia Edildi... Ünsal, Hakkındaki İddiaları YalanladıSonraki Haber

Sarıyahşi Belediye Başkanı Ünsal'ın Kaça...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar