sabancı

Başkan Özkök: “Eskil'e Bölgenin En Büyük Et Entegre Tesisini Yapacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özkök: “Eskil'e Bölgenin En Büyük Et Entegre Tesisini Yapacağız”
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 2024 yılında Eskil'e et kesim entegre tesisi yapılacağını ifade ederek, "Eskil'e inşallah 2024 yılı içerisinde faaliyette olabilecek bir mezbahayı kazandıracağız. Burada yaklaşık 50 kişi çalışacak. Bu da istihdam ve iş alanı demek" dedi.

ATB Başkanı Hamit Özkök, Eskil ilçesinde istihdam yaratmak için önemli bir proje geliştirdiklerini ve 2024'te bu projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Eskil'de et entegre tesisi yapılacağını ifade eden Özkök, tesisin yaklaşık 50 kişiye ekmek kapısı olacağını söyledi.

 

"Bölgenin En Büyük Et Entegre ve Kesimini Eskil'e Yapacağız"

Başkan Özkök, "2024'te inşallah Eskil'e büyük bir canlı hayvan getirilerek et kesim entegre tesisini yapağız buraya. Kısaca bölgenin en büyük et entegre ve kesimini Eskil'e yapacağız. Ticaret Borsası olarak Aksaray'a bir tane yaptık ama Eskil'deki  hayvancılık potansiyelini bildiğimizden dolayı, Eskil bölgemize bu yatırımı yapmamız için bize müracaat eden değerli Belediye Başkanımız Necati Belgemen Bey'in ve kıymetli meclis üyelerimizin, Eskil'le ilgili sorunlarını sürekli bize söylemeleri ile buradaki üreticilerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda inşallah 2024 yılı içerisinde faaliyette olabilecek bir mezbahayı kazandıracağız. Burada yaklaşık 50 kişi çalışacak, bu da istihdam ve iş alanı demek" ifadelerini kullandı.

 

"2024 Yılı İçerisinde Yapar ve Teslim Ederiz"

Toplamda 385 dekar arazi varlığı içerisinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşları rahatlatacak bir proje peşinde olduklarını ifade eden Başkan Özkök, "Bu yerde, şehir içinde hayvancılık yapan kardeşlerimizi rahatlatmak için ve aynı  zamanda hayvancılıkla ilgili olan, hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimize burada organize bir şekilde hayvancılık yapmayı temin edebilmek için, bu sahayı milli emlaktan aldık. Çok büyük bir yatırım ama biz borsa olarak yatırımlarımızı 1 yıl içinde bitirip teslim ediyoruz. İnşallah burayı da 2024 yılı içerisinde yapar ve teslim ederiz. Bu memlekette yaşamanın bir bedeli var ve bu bedeli ben Hamit Özkök olarak yerine getirmeye çalışıyorum. Ama aynı zamanda borsanın değerli meclis üyeleri ve yönetiminin şehre sahip çıkabilmesi çok önemli. Eskil ilçesinde belediye başkanıyla, vatandaşıyla hepimiz birlikte omuz omuza çalıştığımızdan dolayı, her projemiz tıkır tıkır gidiyor ve e amacına uygun bir şekilde ilerliyor. Bu mutluluk bize yetiyor zaten" sözlerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Valilikten Uyarı! Vatandaşlar Pazartesiye Kadar Dikkatli OlmalıÖnceki Haber

Valilikten Uyarı! Vatandaşlar Pazartesiy...

Başkan Dinçer: “Daha Temiz Bir Aksaray İçin Çalışıyoruz”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Daha Temiz Bir Aksaray İ...

Haber Yorumları

  • Cuma SANLAV07-01-2024 09:08

    İnşallah seçim vaadi değildir

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar